Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2013. Március 25. 12:43, hétfő | Helyi sport
Forrás: - szerk. -

Első lett Simon Gergely a RISZI Kupán

Első lett Simon Gergely a RISZI Kupán

Hétvégén, Szolnokon került megrendezésre a RISZI kupa műfalmászó verseny.

Hétvégén, Szolnokon került megrendezésre a RISZI kupa műfalmászó verseny. A rendezők szándéka szerint az idei versenyt, mint egy dzsembori szerint bonyolították le. Ez azt jelentette mindenki akkor mászott, amikor volt egy szabad versenyút, illetve akkor kezdte el a gyakorlatot, amikor úgy érezte minden szempontból felkészült a feladat végrehajtására. A viszonylagos kötetlenséggel azt is szerették volna elérni, hogy minél több fiatalnak csináljanak kedvet ehhez a könnyűnek nem éppen nevezhető sportághoz. Az ilyen versenyeken bebizonyosodik, hogy ebben a szakágban csak azok érhetnek el sikereket, akik a fizikai adottságaikon túl az átlagnál is nagyobb kitartással, munkabíró képességekkel is rendelkeznek. Tapasztalhattuk, hogy a RISZI kupán jó néhány ilyen tulajdonsággal bíró versenyző is rendelkezik. A fiatal gladiátoroknak hat utat kellet teljesíteni. Városunkat a DSZDSE versenyzője Simon Gergely képviselte. Korosztályában 100%-os teljesítménnyel az első helyen végzett. Gergely elmondta, hogy a Szolnoki verseny fontos állomása volt a felkészülésének, hiszen a hétvégén, Miskolcon fogják a Magyar bajnokság első fordulóját megrendezni, és versenykörülmények között jó edzésnek számított a RISZI kupa.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 11:41, csütörtök | Helyi sport

III. Nyári szünet Jogging Plus futás

2020. Június 03. 13:12, szerda | Helyi sport

Szarka Ádám a virtuális triatlon győztese

A hazai triatlonszezon is eltolódott néhány hónappal a kialakult vírushelyzet miatt. Ennek a problémának orvoslására virtuális versennyel rukkolt elő egy hazai versenyszervező iroda.

2020. Május 26. 16:02, kedd | Helyi sport

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervezett az interneten. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket.

2020. Április 30. 12:25, csütörtök | Helyi sport

Koppány Karantén Kihívás

A koronavírus-járvány miatt szinte minden versenysport leállt a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Ez a megszorítás a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesületet is szigorúan érinti.