Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Október 08. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Élre ugrott a KHTK II.

Élre ugrott a KHTK II.

Kiskunfélegyházi HTK II. – Nyárlőrinci LSC 4-1 (1-0)

Folytatta pazar formáját a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban - adta hírül a Félegyházi Közlöny. Október 7-én zsinórban hatodik győzelmét könyvelhette el a Nyárlőrinci LSC ellen, amivel a Tiszakécskén botló Kerekegyházi SE-t megelőzve a tabella élére került. A 4-1-es siker alkalmával Medgyesi László mesterhármast jegyzett.

Nem sok jót ígért a 12. pozícióban lévő vendégeknek a kiskunfélegyházi találkozó, hiszen a KHTK II. győzelmi szériában a második helyet foglalta el a tabellán.

Az első rohamokat a KHTK II. játékosai jegyezték, de a ziccerek kimaradtak egészen a félidő hajrájáig, amikor is Medgyesi László váltotta helyzetét gólra. (1-0)

A fontos pillanatban megszerzett vezető találatot a második félidő elején újabb követte, az 53. percben ismét Medgyesi László volt eredményes. (2-0)

A vendégek szervezetten játszva helyzetekig eljutottak és egy 11-est is kiharcoltak, amit a 70. minutumban értékesítve közelebb zárkóztak. (2-1)

A bekapott találatot követően nem kellet sokáig izgulniuk a félegyházi szurkolóknak, a játékvezető a 73. percben ezúttal a KHTK II. javára ítélt büntetőt, amit Medgyesi László lőtt be higgadtan. (3-1)

A hajrában kitámadó nyárlőrinci játékosok mögött egyre több terület maradt, a gyors támadásokat, indításokat vezető félegyháziak több ziccert is kialakítottak, ezek egyikét a 88. percben Tóth Kornél rúgta be közelről, kialakítva a 4-1-es végeredményt.

A Kiskunfélegyházi HTK II. újabb győzelmével a vezetést is átvette a bajnokságban.

Értékelés:

Nádasdi Péter (vezetőedző, Kiskunfélegyházi HTK II.)

Nem volt könnyű mérkőzés, sokat küzdő ellenféllel találkoztunk. Az első 10 percben több nagy ziccert kihagytunk, ha azokat belőjük, akkor könnyebben nyerünk, de a találkozó vége ennek ellenére jól alakult. Medgyesi László révén új gólvágóval bővült a csapat, mindenképpen erősítés számunkra.

Bács-Kiskun Megyei II. Észak 9. ford. 10. 07.

Kiskunfélegyházi HTK II. – Nyárlőrinci LSC 4-1 (1-0)

Gólszerzők: Medgyesi László 43. p., 53. p., 73. p. (11-esből), Tóth Kornél 88. p., ill. Torbán Csaba 70. p. (11-esből).

Címkék: foci, KHTK, Nyárlőrinc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 22. 14:08, hétfő | Helyi

Családi délelőttöt tartottak a könyvtárban

A Föld napja alkalmából családi délelőttre invitálták az érdeklődőket a Petőfi Sándor Városi Könyvtárba.

2024. Április 22. 13:49, hétfő | Helyi

Batthyánys harcművészek

Muay Thai házibajnokságot rendeztek Kiskunfélegyházán.