Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2021. Augusztus 06. 08:00, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Előzés közben okozott balesetet

Előzés közben okozott balesetet

Egy debreceni baleset vizsgálatát fejezték be a rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy bocskaikerti lakossal szemben – közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személykocsival közlekedett Debrecenben, a Szoboszlói úton 2020. december 27-én 13 óra 30 perc körül. A sofőr, az István út felé haladt, amikor egy másik jármű előzésébe kezdett, de a manőver során – mivel az autó sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg – megcsúszott, és először az útpadkának, majd egy gépkocsinak ütközött. A közlekedési balesetben a bocskaikerti férfi és utasa könnyű, míg a másik jármű vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Orbán Viktor a kongói elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Félix Antoine Tshisekedivel, a Kongói Demokratikus Köztársaság elnökével folytatott tárgyalásokat a törökországi Antalyában

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Meteorológia: melegrekordokkal indult a március is

Melegrekordokkal indult a március is: megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.

2024. Március 02. 06:00, szombat | Belföld

Átlagosan 20 százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók alapbére

Március 1-jétől átlagosan 20 százalékkal nő az egészségügyi szakdolgozók alapbére - jelentette be a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára pénteken Budapesten, újságírók előtt.

2024. Március 01. 15:26, péntek | Belföld

Meteorológia: megdőlt a melegrekord a fővárosban csütörtökön

Megdőlt a hajnali és a napi fővárosi melegrekord is csütörtökön - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján pénteken.