Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 29. 21:37, hétfő | Helyi
Forrás: Móra Ferenc Művelődési Központ

Elmarad az ExperiDance „Gyöngyhajú lány” című előadás

Elmarad az ExperiDance „Gyöngyhajú lány” című előadás

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. május 22-én a Városi Sportcsarnokban a Gyöngyhajú lány című ExperiDance produkció ELMARAD!

Az eset sajnos nem egyedi, hiszen az ország több települését és városát érinti az ExperiDance előadások sorozatos lemondása és elmaradása.

Az ExperiDance Társulat vezetése hivatalosan 2019. április 25-én írásban értesítette az önkormányzatot a sajnálatos tényről, majd 2019. április 29-én személyesen tájékoztatta a város vezetését Vona Tibor az ExperiDance Production alapítója, ügyvezető igazgatója és tulajdonosa a történtekről, a következők szerint:

„A repertoár bemutatása időszakosan lett csak leállítva, melynek oka nyolc kiváló, tapasztalt táncművész rövid időn belüli távozása, akiknek többsége fajsúlyos, többnyire szólista szerepeket töltött be a darabjainkban.
A színpadi minőség tekintetében a művek megnyirbálásával, csak félig felkészült szereplőkkel nem kívánunk színpadra állni, ebben nem kívánunk kompromisszumot kötni magunkkal, hiszen ezzel azonnal becsapnánk a leghitelesebb véleményformálóinkat, a nézőinket!
A főszerepek visszapótlása az ExperiDance székházának professzionális próbatermi körülményei között jelenleg is zajlik. A társulat minden erejével és tudásával arra törekszik, hogy számtalan szerződéses kötelezettségének eleget téve mielőbb újra színpadra lépjen, olyan minőségben, mely minőség alapján anno kiérdemelte nézőitől a „Ritmus Ünnepe” kitüntető jelzőt!”

Az előre megvásárolt jegyeket a kiskunfélegyházi Tourinform irodában (Polgármesteri Hivatal bejárata mellett–Kossuth u. 1.) lehet visszaváltani 2019. május 6-tól május 31-ig.

Május 6-10-ig (hétfőtől péntekig) hosszított nyitvatartási időben 8-18 óráig és május 11-én (szombaton) 8-12 óráig.

Május 13-31-ig a Tourinform iroda hivatalos nyitvatartási idejében, hétköznaponként 8-16 óráig.

A szervezők eztún is köszönik a tisztelt lakosság megértését és szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Városalapítók Hete Kulturális és Hagyományőrző Fesztivál további programjaira!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.