Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Május 25. 08:04, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu/illusztráció: pixabay

Ellopott egy közlekedési táblát, először jó ötletnek tűnt

Ellopott egy közlekedési táblát, először jó ötletnek tűnt

A konyári férfi kitépett a földből egy STOP táblát, majd hazavitte. Közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint lopás vétség miatt kell felelnie.

A rendőrségre egy konyári útkereszteződésben elhelyezett STOP tábla eltűnéséről érkezett bejelentés március 26-án. Az egyenruhások adatgyűjtést tartottak és hamar információt kaptak egy férfiról, akit kapcsolatba lehetett hozni a tábla eltulajdonításával – közölte a rendőrség.

Otthonában keresték meg a helyi lakost, aki a rendőrök kérdésére azonnal beismerte, hogy valóban ő tépte ki a földből a jelzőtáblát, majd hazavitte.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 34 éves férfival szemben.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címkék: konyár, lopás, stop tábla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.