Városlista
2020. augusztus 12, szerda - Klára

Hírek

2013. Május 25. 14:56, szombat | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Elkészült a városháza erkélye

Elkészült a városháza erkélye

Teljes egészében megújult a Városháza erkélye. A beruházás nyolcmillió forintba került.

Teljes egészében megújult a Városháza erkélye. A beruházás nyolcmillió forintba került, melynek felét a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatóságának Építőművészet és Örökségvédelem Kollégiumának pályázatán elnyert négymillió forint fedezte. A munkálatokat a Bozóki Testvérek Kőfaragó Kft. végezte el. Az erkély ünnepélyes átadására ma (május 24-én) került sor a jászfényszarui vendégek jelenlétében. A nemzetiszínű szalagot Győriné dr. Czeglédi Márta, Jászfényszaru és Kapus Krisztián Kiskunfélegyháza polgármestere vágta át.
A képviselő-testület 2011. július 21-i testületi ülésén fogadta el a Városháza épületére vonatkozó intézkedési tervet. Tekintettel az épületszerkezetek állapotára, sürgőssé vált az épület főhomlokzati erkélyének helyreállítása és az attikafalon elhelyezett oszlopszerű kődíszek leemelése. Ehhez nyújtott segítséget a Nemzeti Kulturális Alaptól nyert összeg. Az igényelt támogatás formája vissza nem térítendő támogatás.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 19:57, kedd | Helyi sport

Folytatódtak a triatlonosok sikerei Baján

Augusztus 2-án Baján rendeztek ORSZÁGOS RANGLISTAVERSENYT az utánpótlás korú triatlonosoknak és egyúttal ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOT a nagyoknak.

2020. Augusztus 11. 18:08, kedd | Életmód

Többet szánnak az idén az iskolakezdésre a családok

Az idén gyermekenként átlagosan 33 ezer 560 forintot terveznek elkölteni a szülők az iskolakezdésre, míg tavaly ez az összeg átlagosan 15 ezer és 25 ezer forint között mozgott

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 17:00, kedd | Külföld

Oroszországban április vége óta először csökkent 5 ezer alá az új fertőzések száma

Oroszországban április 23. óta először csökkent 5 ezer alá a 24 óra alatt újonnan diagnosztizált koronavírus-fertőzöttek száma a kedden közölt hivatalos adatok szerint.