Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2013. Május 25. 14:56, szombat | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Elkészült a városháza erkélye

Elkészült a városháza erkélye

Teljes egészében megújult a Városháza erkélye. A beruházás nyolcmillió forintba került.

Teljes egészében megújult a Városháza erkélye. A beruházás nyolcmillió forintba került, melynek felét a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatóságának Építőművészet és Örökségvédelem Kollégiumának pályázatán elnyert négymillió forint fedezte. A munkálatokat a Bozóki Testvérek Kőfaragó Kft. végezte el. Az erkély ünnepélyes átadására ma (május 24-én) került sor a jászfényszarui vendégek jelenlétében. A nemzetiszínű szalagot Győriné dr. Czeglédi Márta, Jászfényszaru és Kapus Krisztián Kiskunfélegyháza polgármestere vágta át.
A képviselő-testület 2011. július 21-i testületi ülésén fogadta el a Városháza épületére vonatkozó intézkedési tervet. Tekintettel az épületszerkezetek állapotára, sürgőssé vált az épület főhomlokzati erkélyének helyreállítása és az attikafalon elhelyezett oszlopszerű kődíszek leemelése. Ehhez nyújtott segítséget a Nemzeti Kulturális Alaptól nyert összeg. Az igényelt támogatás formája vissza nem térítendő támogatás.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 16:33, péntek | Helyi sport

A Koppányok Novemberi Eseményei

2019. november 09-én a Turul Koppányok 55 fős csapata Budapestre és Szentendrére utazott, csapatépítő tréning jellegű kirándulásra.

2019. November 22. 16:03, péntek | Életmód

Ötből négy tizenéves nem mozog eleget

A 11 és 17 év közötti korosztályban ötből négyen nem sportolnak eleget az Egészségügyi Világszervezet (WHO) első ilyen jellegű elemzése szerint.

2019. November 22. 15:27, péntek | Helyi

Móra Ferenc Művelődési Központ decemberi programja

A Móra Ferenc Művelődési Központ szeretettel meghívja és várja decemberi rendezvényeire.

2019. November 22. 15:01, péntek | Bulvár

Kitüntette az amerikai elnök Jon Voight színészt

Az Egyesült Államok legmagasabb művészeti elismerésével, a Nemzeti Művészeti Érdeméremmel tüntette ki Donald Trump amerikai elnök Jon Voight Oscar- és Golden Globe-díjas színészt.