Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2013. Május 25. 14:56, szombat | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Elkészült a városháza erkélye

Elkészült a városháza erkélye

Teljes egészében megújult a Városháza erkélye. A beruházás nyolcmillió forintba került.

Teljes egészében megújult a Városháza erkélye. A beruházás nyolcmillió forintba került, melynek felét a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatóságának Építőművészet és Örökségvédelem Kollégiumának pályázatán elnyert négymillió forint fedezte. A munkálatokat a Bozóki Testvérek Kőfaragó Kft. végezte el. Az erkély ünnepélyes átadására ma (május 24-én) került sor a jászfényszarui vendégek jelenlétében. A nemzetiszínű szalagot Győriné dr. Czeglédi Márta, Jászfényszaru és Kapus Krisztián Kiskunfélegyháza polgármestere vágta át.
A képviselő-testület 2011. július 21-i testületi ülésén fogadta el a Városháza épületére vonatkozó intézkedési tervet. Tekintettel az épületszerkezetek állapotára, sürgőssé vált az épület főhomlokzati erkélyének helyreállítása és az attikafalon elhelyezett oszlopszerű kődíszek leemelése. Ehhez nyújtott segítséget a Nemzeti Kulturális Alaptól nyert összeg. Az igényelt támogatás formája vissza nem térítendő támogatás.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 04. 18:44, vasárnap | Külföld

Manfred Weber: újabb migrációs válság alakulhat ki Németországban

2022. December 04. 18:41, vasárnap | Belföld

Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár

dén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív akciója, a Mikulásgyár.

2022. December 04. 11:13, vasárnap | Belföld

Dömötör Csaba: a kormánynak az energiaárak mellett az ellátásbiztonságért is harcolnia kell

Nem csupán az olaj és gáz árának emelkedése ellen kell harcolnia a kormánynak, hanem az ellátás biztonságát is garantálnia kell.

2022. December 04. 11:11, vasárnap | Külföld

Amerikai védelmi miniszter: a következő évek meghatározzák Európa biztonságának jövőjét

A következő néhány év fogja meghatározni a Kínai Népköztársasággal való versengés kereteit és fogja kialakítani Európa biztonságának jövőjét is