Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Február 24. 07:09, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.

A BBC News cikke szerint a készülő epizódban Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is szerepelni fog.

Perry az Instagramon erősített meg a hírt: egy fotót posztolt a szereplőkről az 1990-es évekből, és azt írta alá, hogy "Megtörténik".

A Jóbarátok 1994 és 2004 között futott a televízióban. Az utolsó adást az Egyesült Államokban 52,5 millió néző látta.

A széria azóta a Netflixen is látható, és így tovább nőtt a rajongótábora. 2018-ban Amerikában a Netflix második legnépszerűbb sorozata volt a Jóbarátok, Nagy-Britanniában pedig a lista élén állt a streamingszolgáltatónál.

Tavaly ősszel röppentek fel a pletykák arról, hogy a sztárcsapat újra összeáll. A híreket Aniston instagramos fotója is megerősítette, amelyen együtt szerepeltek a Jóbarátok színészei.

Az HBO Max 425 millió dollárért (132 milliárd forintért) vásárolta meg a széria régi évadait. A csatorna tartalomigazgatója, Kevin Reilly elmondta, hogy a régi sorozat mellé egy új epizódot is készítenek az ismert szereplőkkel. Azt is elárulta, hogy az új rész abban a szellemben készül, mint a régiek: "a barátok - és a közönség - valós időben jön össze".

A variety.com szerint a különleges epizódban való részvételért minden sztár 2,5 millió dollárt (776 millió forintot) kap.

Az új epizód hírét a közösségi médián nagy lelkesedéssel fogadták a rajongók.

Címkék: jóbarátok, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.