Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Április 30. 14:33, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Elindult a Miss Balaton szépségverseny

Elindult a Miss Balaton szépségverseny

Idén nyáron Balatonfüred a szépség és jótékonyság központjává válik, ugyanis a város ad otthont a Miss Balaton 2014 szépségversenynek.

A megmérettetésre jelentkező lányokat három tanácsadó: Epres Panni, Iszak Eszter és Dukai Regina segíti majd a felkészülésben. A versenykoordinátor szerepét pedig egy igazi példakép, Horváth Éva vállalta el.

„Megtalálni azt a hölgyet, aki egy évig méltón képviselheti a magyar tengert” – ez volt a jogtulajdonos egyik fő célja, amikor útjára indította az idei versenyt. A Miss Balaton 2014 a legszebb hölgyek megmérettetésén túl, a karitatív tevékenységre is nagy hangsúlyt fektet, éppen ezért a szervezők a nevezési díjakból befolyó összeg egy részét megduplázva felajánlják két, a balatoni régióban tevékenykedő nonprofit szervezet számára. Az ideális jelöltek kiválasztása nem kis feladat, ezért a szervezők néhány szakértő hírességet is bevonnak az értékes nyereményeket felsorakoztató megmérettetésbe.

Horváth Éva az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett a szépségversenyekkel kapcsolatban, idén rendhagyó szerepet vállalt, ő lesz ugyanis a Miss Balaton 2014 szépségverseny koordinátora.

„Számos hasonló hazai és külföldi szépségversenyen vettem már részt, így pontosan tudom, milyen komoly munka áll egy-egy ilyen esemény mögött. Emellett nagyon szép emlékek fűznek a versenyekhez, és rengeteg barátra tettem szert ezeken a megmérettetéseken. Szeretném, ha a lányok is hasonló élményekkel gazdagodnának. A tábor során végig mellettük leszek majd és igyekszem őket segíteni a mindennapi feladataikban. A Miss Balaton 2014 egyik legfontosabb értékének azt tartom, hogy a verseny legszebb lányának megtalálása mellett kiemelt szerepet kap a jótékonyság is, ami az én mindennapjaimnak is része” – mondta lelkesen Horváth Éva.

Az április 24-től május 23-ig tartó jelentkezési időszaktól kezdve, egészen az augusztus 9-i döntőig három tanácsadó segíti majd a versenyzőket a felkészülésben. Epres Panni modellkedéssel, Dukai Regina divattal és életmóddal kapcsolatban ad majd hasznos útmutatást, Iszak Eszti pedig egyebek mellett kommunikációs tippekkel látja majd el a jelentkezőket.

„Rengeteg lány fordul hozzám nap mint nap stílus- és szépségtippekért, így nagyon szívesen vállaltam, hogy a jelentkezőknek is olyan tanácsokat adjak, amelyek segítségével a legjobb formájukat hozhatják a megmérettetésen” – kezdte Dukai Regina, akitől Iszak Eszti vette át a szót. „Úgy gondolom, hogy egy ilyen verseny esetében a külső mellett a kisugárzás is nagyon fontos. A Miss Balatonra nevezőkkel elsősorban a saját kis praktikáimat szeretném megosztani, amivel magabiztosan viselkedhetnek a kamerák előtt” – mondta a VIVA csinos műsorvezetője.

A versenyre 18 és 28 év közötti lányok adhatják be a jelentkezésüket, akik közül tizenhatan – többkörös kiválasztás után – egy táborban vesznek részt Balatonfüreden. Itt együtt készülnek majd fel a döntőre, többek között Seres Attila vezetésével megtanulják a finálé látványos koreográfiáját. A szakmai zsűri szavazati alapján megválasztott királynő a verseny végén egy csajos Fiat 500-assal és az 1,2 millió forint értékű szerződéssel térhet majd haza.

Bővebb információk: www.missbalaton.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben