Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2014. Február 02. 20:30, vasárnap | Helyi

Elindult a fogorvosi ügyelet

Elindult a fogorvosi ügyelet

Közel két évtizedes kihagyás után fogászati ügyelet indult február 1-jétől a kiskunfélegyházi és a gátéri lakosok számára.

Közel két évtizedes kihagyás után fogászati ügyelet indult február 1-jétől a kiskunfélegyházi és a gátéri lakosok számára. A betegeket napi négy órában fogadják a Pulpa Egészségügyi Bt. Dobó utcai rendelőjében.

A társadalombiztosítás heti huszonnyolc órát finanszíroz, ami napi négy óra tényleges nyitva tartásra ad lehetőséget. A betegek hétfőtől csütörtökig 19-23, pénteken 13-17 óra, míg szombaton, vasárnap és ünnepnapokon 7-11 óra között vehetik igénybe a fogászati ügyelet szolgáltatásait. Az ellátás társadalombiztosítás által finanszírozott, tehát ingyenes Kiskunfélegyháza és Gátér lakosainak számára. A más településekről érkező betegek ellátása térítésköteles.

(A fenti kép csak illusztráció)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 10:35, szerda | Helyi

Új fejlesztés a NAV-tól: számlázás okostelefonról!

Már elérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű mobilapplikációja, amivel a számlák mobiltelefonon is kiállíthatók.

2020. Június 03. 09:04, szerda | Helyi

Enyhítenek a piac látogatás korlátozásain

Június 5-én péntektől a piacot a reggeli nyitástól korhatár nélkül bárki látogathatja, tehát megszűnik a 65 év felettiek idősávja, így délelőtt mindenki el tudja intézni a bevásárlást.

2020. Június 03. 08:41, szerda | Helyi

Hogyan gyorsítsuk fel a sebgyógyulást?

A leggyakoribb hétköznapi sérülések általában kisebb sebek, horzsolások, amelyeket saját magunk is el tudunk látni.

2020. Június 03. 08:10, szerda | Helyi

Klippremierrel kezdődik, koncertekkel és filmekkel folytatódik a Trianon 100 online megemlékezés

Online programmal emlékezik a magyarság a nemzeti összetartozás napjára, június 4-re – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán.