Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Január 09. 07:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Elgázoltak egy nőt az unokájával együtt az M0-son, mindketten meghaltak

Elgázoltak egy nőt az unokájával együtt az M0-son, mindketten meghaltak

A kórházban meghalt az a 13 éves gyerek, akit a nagyanyjával együtt elgázolt egy teherautó, miután kiszálltak egy műszaki hiba miatt megállt autóból az M0-s autóúton vasárnap Fót térségében.

Az 52 éves asszony már a helyszínen életét vesztette.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy a személygépkocsi műszaki hiba miatt az M0-s autóút 66-os kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon állt meg. A sofőr az autóban maradt, míg párja és unokájuk kiszállt. A nőt és a gyereket egy érkező tehergépkocsi elütötte.

A nő életéért a mentők hiába küzdöttek, ő a helyszínen meghalt, a 13 éves gyereket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A budapesti Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ igazgatósága az MTI-t vasárnap este arról tájékoztatta: a 13 éves gyereket a mentők súlyos, életveszélyes, többszörös sérülésekkel, újraélesztést követően szállították az intézménybe. A leggondosabb orvosi kezelés ellenére a sérült életét nem sikerült megmenteni, néhány órával a beszállítása után az intenzív osztályon elhunyt - írták.

A baleset körülményeit a dunakeszi rendőrkapitányság vizsgálja.

Címkék: baleset, gázolás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.