Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2011. December 03. 15:01, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogtak egy férfit a szolnoki házaspár eltűnésével kapcsolatban

Elfogtak egy férfit a szolnoki házaspár eltűnésével kapcsolatban

Elfogtak egy férfit a szolnoki házaspár november közepi eltűnésével összefüggésben.

Két másik férfit továbbra is emberrablás gyanújával köröznek – tudatta szombaton a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Pásztorné Kovács Ágnes közölte: a főkapitányság bűnügyi osztálya őrizetbe vett egy férfit a Baunok házaspár eltűnésével kapcsolatban. Az eddigi gyanúsítottak ellen kiadott európai elfogatóparancs azonban továbbra is érvényben van – hangsúlyozta a sajtószóvivő, aki az MTI kérdésére azt mondta: a nyomozás érdekeire való tekintettel nem áll módjában bővebb tájékoztatást adni az elfogott emberrel és annak az ügyben betöltött szerepével kapcsolatban.

A 60 éves Baunok István és 61 éves felesége november 17-én tűnt el a szolnoki Kertész úton álló házukból, két személyautójukkal együtt. Az eddigi adatok alapján feltehetően a 36 éves, nagytarcsai Herczku Szabolcs és az ugyancsak 36 éves, újszászi Mészáros Tibor János rabolta el a házaspárt.

A rendőrség a napokban kétmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki mindkét gyanúsított elfogásához, továbbá a feltételezett bűncselekmény elkövetését bizonyító tárgyak megtalálásához elegendő információt ad. A felderítést szolgáló egyéb érdemi adatokért a kitűzött jutalomnak egy részét fizeti ki a hatóság.

Címkék: Elfogták, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 14:03, csütörtök | Kék hírek

Olyan részeg volt, hogy még a szondát is alig tudta megfújni

A rendőrök szerda késő este fogtak el egy 41 éves hosszúhetényi férfit, aki ittasan és jogosítvány nélkül autózott a városban.

2021. December 01. 12:08, szerda | Kék hírek

Volt barátja megbízásából kötöztek meg és vertek össze egy nőt

Befejezték a rendőrök a rablás, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt folytatott nyomozást.

2021. December 01. 08:43, szerda | Kék hírek

Még a születésnapi tortát is ellopta az édesszájú betörő

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

2021. November 30. 16:02, kedd | Kék hírek

Hamis parfümöt és adózatlan cigarettát foglalt le a NAV

Mintegy négymillió forint értékű illatszert, valamint hárommillió forint értékű dohányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán egy román teherautó ellenőrzése során