Városlista
2022. augusztus 17, szerda - Jácint

Hírek

2022. Június 12. 12:08, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elfogták a szökött foglyot

Elfogták a szökött foglyot

Engedély nélkül távozott házi őrizetéből a 18 éves egri férfi, majd egy üzletbe is betört.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés és lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy helyi férfi ellen - közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai alapján B. Alex 2022. június 9-én este a házi őrizet szabályait megszegve távozott az őrizete helyéül kijelölt ingatlanból. A ráhelyezett nyomkövető eszközt később eltávolította magáról, majd elrejtőzött.

A járőrök 2022. június 11-én 13 óra 30 perc körül Egerben fogták el az elfogatóparancs alapján keresett 18 éves férfit, akit előállítottak a városi rendőrkapitányságra. A nyomozók őrizetbevétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, illetve előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Továbbá az is kiderült, hogy a férfi elfogását megelőző éjszaka Eger belvárosában egy üzletbe is betört, ahonnan készpénzt lopott el.

Címkék: eger, elfogás, fogoly, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 16. 12:08, kedd | Kék hírek

Szúrásig fajult egy vita Karancskeszin

Előállították a rendőrök azt a 22 éves férfit, aki konyhakéssel szúrt meg egy gyalogost.

2022. Augusztus 15. 15:01, hétfő | Kék hírek

Elfogták az FTC-Slovan meccsen rakétázó szlovák szurkolót

A ferencvárosi nyomozók azonosították és kihallgatták a júliusi FTC-Slovan futballmeccsen életveszélyes módon rakétázó szlovák szurkolót - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2022. Augusztus 15. 11:01, hétfő | Kék hírek

Csaknem 1900 határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 1878 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Augusztus 14. 18:14, vasárnap | Kék hírek

Egy titkos jeladó buktatta le a betörőket

A technika, a tulajdonos és az újbudai rendőrök együttműködésének köszönhetően nem sokáig örülhetett zsákmányának a két férfi, akik egy építési telekre törtek be a fővárosban a minap.