Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2012. Február 03. 07:36, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogták a mentőst gázoló cserbenhagyót

Elfogták a mentőst gázoló cserbenhagyót

Elfogták azt a gépkocsivezetőt, aki tavaly decemberben egy gyalogátkelőhelyen elgázolt egy szolgálaton kívüli mentőst, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: december 15-én Székesfehérváron a Szent György Kórház előtt történt a gázolás. A gyalogos többszörös töréses sérülést szenvedett.

A feltételezett elkövetőt kedden állították elő. A 32 éves székesfehérvári férfi beismerő vallomást tett; gépkocsiját lefoglalták. Az elkövetővel szemben közúti közlekedési baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás. A segítségnyújtás elmulasztása miatt felelősségét tovább vizsgálja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 14:05, kedd | Kék hírek

Magát rendőrnek adta ki és kirabolt három nőt

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a román férfit, aki társával magát rendőrnek kiadva három román nőt rabolt ki az M5-ös autópályán 2019 tavaszán.

2022. Július 05. 10:01, kedd | Kék hírek

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

A nyomozók egy fóti autószerviz illegális mellékesét végző tulajdonosát vették őrizetbe. A 29 éves férfi műhelyében nemcsak gumi cserélt gazdát, hanem tömött pakkok is.

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.