Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2013. Szeptember 30. 12:35, hétfő | Kék hírek
Forrás: BMRFK

Elfogták a „kecskeméti ölelgetőt”

Elfogták a „kecskeméti ölelgetőt”

Kényszerítéssel gyanúsítják a 28 éves G. Bálintot.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti Rendőrkapitányság kényszerítés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján Kecskemét belvárosában 2013. augusztus 25-én 3 óra 15 perc körül egy az utcán egyedül sétáló nőhöz odalépett egy ismeretlen férfi, majd szorosan átkarolta. Amikor a nő ki akarta magát szabadítani a férfi szorításából, az elővett egy kést. Erre a nő segítségért kiáltott, majd egy járókelő láttán a támadó elmenekült a helyszínről.

Három nappal később, augusztus 28-án 22 óra 30 perc körül a korábbi helyszín közelében az ismeretlen férfi egy másik magányosan sétáló nőhöz lépett oda, akit hátulról szintén szorosan magához ölelt. A sértett nő ekkor is segítségért kiáltott, melyre a támadó ismét kést vett elő, de egy éppen arra közlekedő kerékpáros miatt ekkor is elmenekült.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével G. Bálint 28 éves kecskeméti lakos gyanúsítható megalapozottan, akit a rendőrök 2013. szeptember 26-án elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi beismerte tettét. A rendőrség őrizetbe vette G. Bálintot és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.

2023. November 24. 06:00, péntek | Kék hírek

Tényleges életfogytiglanra ítélték az apát, aki álmukban végzett lányaival Aszódon

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte elsőfokon a Budapest Környéki Törvényszék a férfit, aki a hozzá kapcsolattartásra érkező két lányát álmukban megölte Aszódon - közölte a bíróság az MTI-vel csütörtökön.