Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2013. Szeptember 30. 12:35, hétfő | Kék hírek
Forrás: BMRFK

Elfogták a „kecskeméti ölelgetőt”

Elfogták a „kecskeméti ölelgetőt”

Kényszerítéssel gyanúsítják a 28 éves G. Bálintot.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti Rendőrkapitányság kényszerítés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján Kecskemét belvárosában 2013. augusztus 25-én 3 óra 15 perc körül egy az utcán egyedül sétáló nőhöz odalépett egy ismeretlen férfi, majd szorosan átkarolta. Amikor a nő ki akarta magát szabadítani a férfi szorításából, az elővett egy kést. Erre a nő segítségért kiáltott, majd egy járókelő láttán a támadó elmenekült a helyszínről.

Három nappal később, augusztus 28-án 22 óra 30 perc körül a korábbi helyszín közelében az ismeretlen férfi egy másik magányosan sétáló nőhöz lépett oda, akit hátulról szintén szorosan magához ölelt. A sértett nő ekkor is segítségért kiáltott, melyre a támadó ismét kést vett elő, de egy éppen arra közlekedő kerékpáros miatt ekkor is elmenekült.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével G. Bálint 28 éves kecskeméti lakos gyanúsítható megalapozottan, akit a rendőrök 2013. szeptember 26-án elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi beismerte tettét. A rendőrség őrizetbe vette G. Bálintot és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.