Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Február 05. 08:00, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elfajult a családi viszály, egy pisztoly is előkerült

Elfajult a családi viszály, egy pisztoly is előkerült

Gyanúsítottként hallgatták ki a tolnai garázda férfit.

Bejelentés érkezett február 2-án délelőtt, hogy egy helyi férfi Tolna egyik utcájában egy ház közös udvarán a nála lévő pisztollyal többször rálőtt lánytestvére élettársára és a vele közösen dolgozó másik két személyre. Az esemény során szerencsére senki nem sérült meg. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a 44 éves férfit. Elszámoltatását követően előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűntett elkövetése miatt. Az elkövető lakásán kutatást is tartottak, és lefoglaltak egy lőfegyvert vagy annak utánzatát, melyet szakértő fog megvizsgálni – közölte a rendőrség.

A férfi már korábban is, több alkalommal zaklatta rokonait, egy esetben bántalmazta is egyiküket. Tettei miatt a bíróság távoltartást rendelt el vele szemben.
Az ügyben a további vizsgálatot a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.