Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Szeptember 26. 13:23, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Életveszélyesen megverte feleségét egy szír férfi a fővárosban

Életveszélyesen megverte feleségét egy szír férfi a fővárosban

Életveszélyes sérüléseket okozott feleségének egy Budapesten élő, 39 éves szír férfi - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

A közlemény szerint a szír állampolgárságú, tartózkodási engedéllyel Magyarországon élő férfi még szeptember 17-én féltékenység miatt összeszólalkozott a feleségével egy II. kerületi bevásárlóközpontban; később XI. kerületi lakásukban többször bántalmazta a 33 éves nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. Ezután a sérült asszonyt és közös gyermeküket elvitte Kőbányán élő anyósához, majd ismeretlen helyre távozott.

A rendőrök életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt eljárást indítottak és elfogatóparancsot adtak ki a férfi ellen, aki végül hat nap bujkálás után feladta magát a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

Az életvédelmi nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.