Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Október 18. 14:43, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Életveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten

Életveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten

Ököllel megütötte utastársát egy 16 éves fiú szerdán Budapesten, amitől a sértett életveszélyes állapotba került - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a honlapján.

A közlemény szerint a kaposvári fiú a II. kerületben a villamoson szóváltásba keveredett egy utassal, majd a Széna téri megállóban, ahol mindketten leszálltak, ököllel megütötte a férfit, aki ettől egy korlátba, majd a betonba ütötte a fejét.

A férfit a mentők a helyszínről életveszélyes állapotban vitték kórházba, a fiút pedig - aki visszaszállt a villamosra - két utas visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig - tették hozzá.

A II. kerületi rendőrkapitányság járőrei elfogták a tettest, a nyomozó főosztály munkatársai pedig gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során a fiú beismerte a bűncselekmény elkövetését - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.