Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek

2015. Október 04. 15:52, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Éjjeli ámokfutás Kiskunmajsán

Éjjeli ámokfutás Kiskunmajsán

A megalapozott gyanú szerint a férfi szabálytalan közlekedésével több kilométeren keresztül balesetveszélyes helyzetet előidézve fékezésre kényszerítette a mögötte haladó autó vezetőjét.

mMiután nekiütközött, megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 29-én 23 óra körüli időben közlekedett a sértett Kiskunmajsa irányába az 5402-es számú úton. A mögötte haladó személygépkocsi többször, indokolatlanul fékezésre kényszerítette a 24 éves nőt, aki megpróbálta megelőzni az előtte közlekedőt. Az ismeretlen sofőr azonban szándékosan úgy változtatta a sebességét, hogy az előzésben lévő gépjárművet megakadályozza a manőver befejezésében. Egy szemből érkező tehergépkocsi miatt a sértett vissza akart térni a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávba, amelynek során összeütközött az ismeretlen személygépkocsival. Az anyagi kárral végződő baleset után az ismeretlen sofőr megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték az ismeretlen sofőr és az általa vezetett autó felkutatását. Az adatgyűjtések eredményeként egy Volkswagen Golf típusú gépkocsira terelődött a gyanú, amelyet Kiskunmajsán egy parkolóban megtaláltak és lefoglaltak a rendőrök. Használója néhány órával később, a gépkocsija eltűnése miatt személyesen jelent meg a Kiskunmajsai Rendőrőrsön.

A 23 éves K. Róbertet közúti veszélyeztetés bűntett és cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, melynek során beismerte tettét. A férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 29. 18:00, péntek | Kék hírek

Letartóztatták a saját ügyfelét zsaroló ügyvédet

Letartóztatták a saját ügyfelét zsaroló ügyvédet - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

2020. Május 28. 10:46, csütörtök | Kék hírek

Elfogták az angyalföldi emberölés elkövetőjét

Elfogták az angyalföldi emberölés elkövetőjét, egy 36 éves nőt - közölte a rendőrség csütörtök reggel a honlapján.

2020. Május 27. 08:50, szerda | Kék hírek

13 éves lánynak adta oda a kocsiját – Eljárás indult

Füzesgyarmaton egy férfi odaadta az autóját egy 13 éves lánynak, hogy forduljon meg vele. A férfi ellen indított büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.

2020. Május 26. 16:04, kedd | Kék hírek

Kegyetlen módon megölte beszélgetőtársát, életfogytiglant kaphat

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozva minősített emberölés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy férfi ellen,