Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2015. Október 04. 15:52, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Éjjeli ámokfutás Kiskunmajsán

Éjjeli ámokfutás Kiskunmajsán

A megalapozott gyanú szerint a férfi szabálytalan közlekedésével több kilométeren keresztül balesetveszélyes helyzetet előidézve fékezésre kényszerítette a mögötte haladó autó vezetőjét.

mMiután nekiütközött, megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 29-én 23 óra körüli időben közlekedett a sértett Kiskunmajsa irányába az 5402-es számú úton. A mögötte haladó személygépkocsi többször, indokolatlanul fékezésre kényszerítette a 24 éves nőt, aki megpróbálta megelőzni az előtte közlekedőt. Az ismeretlen sofőr azonban szándékosan úgy változtatta a sebességét, hogy az előzésben lévő gépjárművet megakadályozza a manőver befejezésében. Egy szemből érkező tehergépkocsi miatt a sértett vissza akart térni a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávba, amelynek során összeütközött az ismeretlen személygépkocsival. Az anyagi kárral végződő baleset után az ismeretlen sofőr megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték az ismeretlen sofőr és az általa vezetett autó felkutatását. Az adatgyűjtések eredményeként egy Volkswagen Golf típusú gépkocsira terelődött a gyanú, amelyet Kiskunmajsán egy parkolóban megtaláltak és lefoglaltak a rendőrök. Használója néhány órával később, a gépkocsija eltűnése miatt személyesen jelent meg a Kiskunmajsai Rendőrőrsön.

A 23 éves K. Róbertet közúti veszélyeztetés bűntett és cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, melynek során beismerte tettét. A férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 07:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték az élettársát meggyilkoló nagyari férfit

Nem jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék azt a férfit, aki tavaly májusban féltékenységből halálra szurkálta élettársát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyarban.

2022. Május 18. 15:02, szerda | Kék hírek

Bozótvágóval rabolta ki idős áldozatát

Őrizetbe vették a nyomozók a berekböszörményi rablás feltételezett elkövetőjét.

2022. Május 17. 15:08, kedd | Kék hírek

Csúnyát kihasználta az idős, beteg nőt

Őrizetbe vettek egy férfit a lenti rendőrök.

2022. Május 17. 07:00, kedd | Kék hírek

Negyvenezer doboz adózatlan cigarettát találtak a pénzügyőrök Tákosnál

Negyvenezer doboz adózatlan cigarettát találtak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tákosnál, egy lassú traktor közúti ellenőrzésekor - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.