Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. December 22. 07:18, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Együtt karácsonyozik Bunyós Pityu és a jó LaciBetyár

Együtt karácsonyozik Bunyós Pityu és a jó LaciBetyár

December 24-én karácsonyi különkiadással jelentkezik a Sláger TV Eszem-iszom, dínom-dánom című műsora.

Bunyós Pityu és a jó LaciBetyár szenteste sem hagyja cserben rajongóit, akik a klasszikus ünnepei dallamok után, ezúttal kedvenc mulatós slágereiket is meghallgathatják a karácsonyfa alatt. Méghozzá nem is akárhogy: ünnepi köntösben, sztárvendégek tolmácsolásában.

Három éve indult útjára Bunyós Pityu és a jó LaciBetyár népszerű közös műsora, az Eszem-iszom, dínom-dánom, amely év vége közeledtével meglepetéssel készül a nézőknek. Az ünnepi adásban ugyanis az év folyamán a műsorban szereplő sztárokat vendégelik meg újra, mint például Bódi Csabit, Dankó Szilvit, Sós Fecót & Hencsy-t vagy a Dupla KáVét. A vendégek nem érkeznek üres kézzel, és az ajándékok mellett természetesen mindenki saját produkcióval is készül.
„Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy karácsony apropóján egy visszafogott műsorral készülünk, az nagyon téved” – kezdte viccelődve a jó LaciBetyár.
„Garantált, hogy szem nem marad szárazon, sőt! Biztosíthatok mindenkit, csipkelődésekben most sem lesz hiány… Lehet, talán pont a sok zrikálódás miatt nem látszik, de nagyon jó barátok vagyunk Bunyós Pityuval és talán épp ennek is köszönhető, hogy fél szavakból megértjük egymást. Mindig találunk valamit, amivel ugrathatjuk a másikat és ezt nagyon élvezzük. Nincs ez másként karácsonykor sem.” – mesélte a jó LaciBetyár.

„Tényleg ne tévesszen meg senkit az örökös huzavona közöttünk, ez mind csupán a jó hangulatért cserébe történik, és működik” – vette át a szót Bunyós Pityu.
„Történt már olyan is, hogy egy fiatal srác odajött hozzám, hogy nem fogom elhinni, de ő a munkáját is otthagyta, nem érdekelte, hogy mit szólt a főnöke, és szaladt haza, hogy megnézhesse a műsort. Ezek a visszajelzések nagyon jólesnek, ilyenkor mindig kiderül, érdemes csinálni. Ezért nem is volt kérdés, hogy ünnepi különkiadással is készülünk a nézőknek, akiket ráadásul a december 24-ei műsor után, egy szilveszteri epizóddal is meglepünk majd. Érdemes lesz tehát két házibuli között is bekapcsolni kicsit a TV-t december 31-én. Mi várunk mindenkit!” – tette hozzá Bunyós Pityu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.