Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 23. 07:15, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Egyre több a végtörlesztés

Egyre több a végtörlesztés

A Világgazdaság által megkérdezett, kilenc nagy bank arról számolt be, hogy az árfolyamrögzítés iránt kevesen érdeklődnek, a végtörlesztés viszont népszerű, év végéig akár százhúszezerre is nőhet a végtörlesztők száma.

November végéig csaknem 60 ezer magánszemély törlesztette kedvezményes árfolyamon devizaalapú jelzáloghitelét, az év végéig pedig akár 120 ezer főre is nőhet a szám - írj a Világgazdaság banki nyilatkozatokra hivatkozva.A százhúszezer végtörlesztő által törlesztett hitelek értéke 725 milliárd forint körül alakulhat, ez mintegy 175 milliárd forint veszteséget okozhat a bankoknak. A lap szerint a bankok a végtörlesztéssel ellentétben az árfolyamrögzítéssel kapcsolatban lanyhuló érdeklődésről számoltak be, ezért az azt kérők száma várhatóan 9 ezer fő alatt marad, és az érintettek egy százalékát sem teszi majd ki.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk