Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2023. Május 09. 14:12, kedd | Belföld

Egykerekezett a 8-ason, majd több mint 200-zal hajtott a motoros - Videó

Egykerekezett a 8-ason, majd több mint 200-zal hajtott a motoros - Videó

Elképesztő, amit a felvételen látható motoros művelt, a rendőrségi autó mindent rögzített.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai mozgó sebesség-ellenőrzéses módszerrel is ellenőrzik a közlekedőket. A videófelvételen szereplő motoros figyelmen kívül hagyva a KRESZ szabályait közlekedett, pedig nagyon sok motoros baleset történik az utakon.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a motorosok figyelmét, hogy maradéktalanul tartsák be a sebességhatárokat és a közlekedési szabályokat!

A statisztikák adatai szerint a balesetek egyik legfőbb oka még mindig a gyorshajtás. A nagyobb haladási sebesség jelentősen megnöveli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ilyen esetekben a többszörösére nő a féktávolság is. A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon. Nem beszélve a gyorshajtás lehetséges jogi következményeiről.

Az egyenruhások a jövőben is rendszeresen végeznek sebességméréseket, kiemelt tekintettel a fokozottan balesetveszélyes útszakaszokra!

... hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 09:47, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a német-magyar kapcsolatok szilárd alapját a gazdasági együttműködés adja

A német-magyar kapcsolatok szilárd alapját a gazdasági együttműködés adja

2024. Június 22. 09:46, szombat | Belföld

Meteorológia: heves zivatarok alakulhatnak ki a délkeleti, keleti országrészben

Szombaton napközben elsősorban az ország délkeleti, keleti felén valószínű zivatarok kialakulása, és akár heves zivatarok is lehetnek - írta a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán péntek este.

2024. Június 22. 09:38, szombat | Belföld

A 17. századból származó női papucsot találtak a veszprémi várnegyed feltárása során

A 17. századból származó női papucsot és csipkedíszes selyemruhát találtak a szakemberek a veszprémi várnegyed feltárása során.

2024. Június 21. 12:08, péntek | Belföld

NGM: az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását