Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. December 02. 14:59, hétfő | Helyi
Forrás: - Sipos Róbert -

Egyirányú lett Fadrusz János utca

Egyirányú lett Fadrusz János utca

Megváltozott a forgalmi rend a kórháznál. Egyirányú lett Fadrusz János utca

Megváltozott a forgalmi rend a kórháznál. Egyirányú lett Fadrusz János utca. A kórház bejárata utáni Teleky utcától ezentúl megengedett a várakozás az úttest bal oldalán, így további 12-14 személygépkocsi szabályos parkolására nyílik lehetőség. A Teleky utca szomszédos, rövid szakaszának egyirányúsítása megfordult. A kórházhoz tehát a jövőben a Fadrusz János utcába nem lehet behajtani a Mikszáth Kálmán utca felől. Megközelítése a Kossuth u., valamint a Liszt Ferenc és Teleky utcák felől történhet. A változtatás bevezetéséről szeptemberben döntött a városüzemeltetési bizottság.
A változás bevezetését a forgalmi rendet meghatározó táblákon kívül figyelmeztető táblák jelzik. Kéjük, a térségben ne megszokásból vezessenek! A Közterület-felügyelet az első időszakban figyelmeztetéssel tájékoztatja a szabálytalan vezetőket, későbbiekben bírság kiszabására kerül sor. A KRESZ szabályainak betartását természetesen a rendőrség is ellenőrzi – mondta el Sipos Róbert, a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Csoportjának munkatársa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.