Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. November 10. 08:41, kedd | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Egy tányér süteménnyel is segíthetsz!

Egy tányér süteménnyel is segíthetsz!

Kedves Háziasszonyok, Konyhatündérek, gyakorló konyhaművészek! Indul a jótékonysági sütemény készítési program a Sorsocskák Alapítvány szervezésében!

Mit sem ér az advent készülődés a fahéj, szegfűszeg és narancs konyhában lengedező illata nélkül. A süteménykészítés elengedhetetlen velejárója a karácsonyi ünnepeknek. Erre a gondolatra alapozva kéri segítségét Dr. Ónodi Izabella vezetésével a Sorsocskák Alapítvány minden jószívű és sütni szerető háziasszonynak, hogy az elkészített sütemények felajánlásával megvalósulhasson a rászoruló gyermekek jövő évi táborozása.

Nem többet, mint egy tepsi mézeskalácsot, mézes puszedlit vagy fonott kalácsot kérünk a felajánlóktól, mely november 20-tól a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Tourinform Irodájában leadható.

Az első adventi gyertyagyújtástól kezdődően (november 28.) folyamatosan értékesítésre kerülnek az elkészült sütik, melyeknek a bevételéből fog megvalósulni a rászoruló gyerekek nyári táborozása.

Kérünk mindenkit, hogy segítsen vásárlásával, avagy a sütemények elkészítésével. Reméljük sokan megtapasztalhatják azt a szívmelengető érzést, amit csak akkor élhetünk át, ha jó szívvel adunk. Vannak dolgok, amik számunkra apróságnak tűnnek, de a másik ember számára óriási örömöt jelent…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.