Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2012. Április 28. 07:19, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Egy szőke nővel látta enyelegni az apját a Csillag születik sztárja

Egy szőke nővel látta enyelegni az apját a Csillag születik sztárja

A Csillag születik szabad szájú rappere múltjában van egy fájó pont. Plazma a hot! magazinnak bevallotta: van valami az életében, ami miatt a mai napig lelkiismeret-furdalás gyötri.

- Tízéves lehettem, amikor elváltak a szüleim. Attól kezdve anyu egyedül próbált felnevelni engem és a húgaimat. Tulajdonképpen én voltam a válásuk közvetlen okozója. Akkoriban történt ugyanis, hogy egyik alkalommal megláttam aput, amint a szomszéd házban egy szőke, számomra idegen nővel enyeleg, majd bemegy vele a lakásába. Persze azonnal elmondtam anyunak az egészet.

Két héttel később arra értem haza az iskolából, hogy a mamánk apu minden cuccát zsákokba rakta. Azon a hétvégén apu el is költözött tőlünk - mesélte a hot! magazinnak a tehetségkutató verseny szabad szájú rappere, Plazma, aki tizenhét évesen otthagyta a sulit, és keményen dolgozott, hogy el tudja tartani a családját.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.