Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2013. Április 15. 15:15, hétfő | Helyi
Forrás: BMRF

Egy órán belül mind a négy rablót elfogták

Egy órán belül mind a négy rablót elfogták

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást április 7-én este a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást április 7-én este a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kiskunfélegyházi középiskola három tanulója 20 óra körül egy élelmiszerboltból a kollégium felé tartott, amikor ismeretlen fiatal férfiak rájuk kiabáltak, majd üldözni kezdték őket. Ketten elmenekültek, de az egyik diákot utolérte a négy támadó, akit bántalmaztak, és pénzt követeltek tőle. A 15 éves fiú odaadta a nála lévő 300 Ft-ot, majd hazament a kollégiumba, ahol elmondta a történteket a kollégiumi tanárnak, aki a tanulókat átküldte a - másik épületben lévő - kollégiumi igazgatóhoz. Az utcán ugyanazok a fiatal férfiak ismét a diákokra támadtak és újból pénzt követeltek tőlük. Az egyik fiú zsebeit átkutatták, de nem találtak nála semmit, őt is bántalmazták, majd elmenekültek. Ezek után a kollégiumi tanár bejelentést tett a rendőrkapitányságra, ahonnan a rendőrök azonnal az elkövetők keresésére indultak. A gyors és összehangolt munkának köszönhetően 1 órán belül mind a négy elkövetőt elfogták a nyomozók. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható A. László Richárd 19 éves, V. Krisztián 23 éves, R. András 22 éves és társuk, egy 15 éves fiatalkorú kiskunfélegyházi lakosokkal szemben előzetes letartóztatásuk mellett folyik a büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 13:00, szerda | Helyi

Átadták az Ipari Park II. ütem beruházást Kiskunfélegyházán

Befejeződött a Kiskunfélegyházi Ipari Park II. ütem beruházása. A projektzáró rendezvényt ma (november 25-én) rendezték meg.

2020. November 25. 09:20, szerda | Helyi

Ezeket a tisztítószereket soha ne keverjük

Most, hogy egy világméretű járvánnyal küzdünk, még a szokásosnál is kiemeltebb figyelmet kap a fertőtlenítés és úgy általában a takarítás.

2020. November 25. 08:58, szerda | Helyi

Horrorvideót tett közzé a Nébih

Azonnal felfüggesztették a csongrádi sütőipari üzemet.