Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2013. Április 15. 15:15, hétfő | Helyi
Forrás: BMRF

Egy órán belül mind a négy rablót elfogták

Egy órán belül mind a négy rablót elfogták

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást április 7-én este a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást április 7-én este a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kiskunfélegyházi középiskola három tanulója 20 óra körül egy élelmiszerboltból a kollégium felé tartott, amikor ismeretlen fiatal férfiak rájuk kiabáltak, majd üldözni kezdték őket. Ketten elmenekültek, de az egyik diákot utolérte a négy támadó, akit bántalmaztak, és pénzt követeltek tőle. A 15 éves fiú odaadta a nála lévő 300 Ft-ot, majd hazament a kollégiumba, ahol elmondta a történteket a kollégiumi tanárnak, aki a tanulókat átküldte a - másik épületben lévő - kollégiumi igazgatóhoz. Az utcán ugyanazok a fiatal férfiak ismét a diákokra támadtak és újból pénzt követeltek tőlük. Az egyik fiú zsebeit átkutatták, de nem találtak nála semmit, őt is bántalmazták, majd elmenekültek. Ezek után a kollégiumi tanár bejelentést tett a rendőrkapitányságra, ahonnan a rendőrök azonnal az elkövetők keresésére indultak. A gyors és összehangolt munkának köszönhetően 1 órán belül mind a négy elkövetőt elfogták a nyomozók. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható A. László Richárd 19 éves, V. Krisztián 23 éves, R. András 22 éves és társuk, egy 15 éves fiatalkorú kiskunfélegyházi lakosokkal szemben előzetes letartóztatásuk mellett folyik a büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 17:17, szerda | Helyi

Orbán: 3,5 millió beoltottnál nyithatnak a teraszok

Az újraindítás következő lépcsőfokaként ha a beoltottak száma eléri 3,5 milliót, kinyithatnak a teraszok - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban.

2021. Április 14. 16:18, szerda | Helyi

Orbán Viktor: Marad a digitális oktatás a felső tagozatosoknak

Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai kormányülés után a Facebook-csatornáján ismertette a kormány legfrissebb határozatait.

2021. Április 14. 09:36, szerda | Helyi

Mi a teendőnk, ha nem érkezett meg a védettségi igazolványunk?

Az, hogy az igazolvány milyen előnyökkel fog járni, csak a jövőben bekövetkező fokozatos nyitás során derül ki, erről még nem jelentek meg részletszabályok.

2021. Április 14. 09:18, szerda | Helyi

Annyi szemetet dobnak el az autósok, amennyi egy kisebb megyeszékhely éves hulladéktermelése

Próbálja eltüntetni az út menti illegálisan lerakott szeméthegyeket a következő két hétben a Magyar Közút.