Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Április 20. 17:31, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Egy lépéssel közelebb a lovakhoz

Egy lépéssel közelebb a lovakhoz

Ma (április 20-án) az Agro Sztár Fesztivál keretei között bárkit szívesen láttak az Equita Kft. lovardájában, ahol sok érdekes program várta az érdeklődőket.

A délelőtt folyamán a Lovász Szakma Kiváló Tanulója verseny zajlott a lovarda területén, délután pedig megnyíltak a kapuk az érdeklődők előtt.

Az iskolák diákjait szervezett buszjáratokkal szállították ki a helyszínre, ahol a sétakocsikázáson, lovagoltatáson túl íjászattal és különféle bemutatókkal színesítették a nap eseményeit a közönség számára.

A lovas szakmai délutánon többek között olyan érdekességeket is meg lehetett tekinteni, mint a ló patkolása, felszerszámozása, a lószállítóba való beterelése. Betekintést nyerhettek a nézelődők az idomítás folyamatába és megismerkedhettek a western-lovaglás sajátosságaival is.

Annyi bizonyos, hogy nemcsak az iskolákból jutalomként kiszállított osztályok tanulói érezték magukat fantasztikusan ezen a délutánon, hanem mindenki, aki részt vett a programokon.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: