Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Július 14. 11:30, csütörtök | Helyi
Forrás: BAON

Egy hónap múlva kezdődik a bajnokság

Egy hónap múlva kezdődik a bajnokság

Hatalmas csaták várhatók ismét a megye egyben. Augusztus közepén indul a pontvadászat.

A riói olimpia épp a felénél tart majd, amikor kezdődik a Bács-Kiskun megyei felnőtt bajnokság. Augusztus 13-án és 14-én indul a pontvadászat. A Magyar Labdarúgó-szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának versenybizottsága július 8-án készítette el a csoportbeosztásokat. Az első osztályban 15, a második vonal déli és északi csoportjában 16 csapatos lesz a bajnokság. A harmadik osztályban északon és keleten 13 együttes küzd az aranyéremért, míg délen 12, nyugaton 11.

A 2015/2016-os szezonban a megye egyben 13. helyen végző Kiskunmajsa egy osztállyal lentebb vág neki az idénynek, míg a Lajosmizse a legjobbak között indul. Az újonc már leigazolta Juhász Miklóst, aki korábban Kécskén és a KHTK-ban szerepelt, valamint Kecelről a kapus Varga Ottót.

Apropó legjobbak... Hatalmas csaták várhatók ismét az első vonalban, a mezőnyben ott lesz a Félegyháza, a Tiszakécske, a Kecskeméti LC, a Baja, a Kalocsa.
A Bugacot viszont hiába keressük az indulók között. A legutóbbi megye kettes bajnokságban utolsó előtti (15.) helyen végző, a tíz éve még bajnoki aranyat ünneplő gárda egyik osztályba sem nevezett.

Címkék: foci, futball, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok