Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2019. Május 07. 14:28, kedd | Helyi sport
Forrás: Kis Mónika

Egy hétvége, három verseny a Koppányoknál

Egy hétvége, három verseny a Koppányoknál

2019. május 04-én Csévharasztra utaztak a Koppányok versenyezni.

Borongós, esős időben de csodálatos környezetben a Pótharaszti Sétaerdőben volt lehetőségük megmérettetni magukat, egy 24 célos, célonként két lövéses vadászversenyen. Ketten képviselték városunkat a Koppányok, és nagyon jó szereplésükkel ragyogó helyezéseket értek el. Rácz Norbert élete első versenyén longbow kategóriában 1. helyezést ért el, Szeibert Imre modern pusztai íjjal pedig a 2. helyen végzett.

Május 05-én, Foktőn is versenyeztek a tagjaink a Fekete Horgony, és az azt körülölelő erdőterületen, és Holt-Duna árterében megrendezett vadászversenyen. A verseny az Éjsólyom Íjász Sport és Kulturális Egyesület szervezésében került megrendezésre a DDR régiós versenysorozat második állomásaként. A versenyen 28 db 3 dimenziós cél volt kihelyezve, célonként 1+1 lövéssel. Ezen a versenyen Kovács Máté az előkelő 2. helyet, Kovács László pedig az élmezőnyben a 10. helyet tudhatta magáénak. Mindketten modern pusztai íjjal lőttek.

Május 05-én Zoboki Botond a sándorfalvi lőtérre látogatott, a Szegedi Szittyák által szervezett MISZ DAR 3D versenysorozat első versenyére. Botond a tőle megszokott magabiztossággal és nyugalommal ifi fiúk között, modern pusztai íjjal az első helyen végzett.

Kis Mónika

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 18. 16:25, kedd | Helyi sport

Forró hétvégén versenyeztek a Koppányok

Az elmúlt hétvégén a Turul Koppány Íjászai HSE tagjai két versenyen mérették meg magukat.

2019. Június 17. 08:05, hétfő | Helyi sport

Húsz éremet nyertek a félegyházi birkózók a hétvégén

Húsz érmet nyertek a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői a III. Hirös Kupa meghívásos szabadfogású gyermek, diák és serdülő versenyen, június 16-án.

2019. Június 13. 13:32, csütörtök | Helyi sport

Pünkösdi hosszú hétvégén, 3 verseny, 13 érem és 24 versenyző a Koppányoknál

2019. június 8-án Tatai Celőkék Íjász Szakosztálya által rendezett XIII. Tatai Történelmi Kvalifikációs versenyre utazott három Koppány Tata városába.

2019. Június 10. 19:42, hétfő | Helyi sport

Kiváló eredmények a Triatlon Országos Bajnokságon

Június 8-án rendezték meg az V. BÚI Országos Triatlon Ranglista Versenyt és másnap a Triatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokságot Lengyeltótiban.