Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 29. 13:41, vasárnap | Helyi sport
Forrás: bacskiskunfoci.hu

Egy győzelem és egy vereség

Egy győzelem és egy vereség

50%-osra sikerült a Bács-Kiskun megyei válogatott szombati eredménye. Csongrádot simán vertük, Pest megyétől viszont kikaptunk.

Szombaton Csongrád ellen játszotta első meccsét a Bács-Kiskun megyei válogatott, és Vanó Sándor csapata 4-1-es sikerrel kezdte a tornát.

A mieink már az elejétől kezdve határozottan léptek fel, több szép támadást is vezettek, majd egy Molnár-Filyó-Kohány összjáték után, a vezetést is megszereztük.

Kohány Gábor tavaly a ceglédi torna gólkirálya lett, és idén is jól kezdett tehát. Sőt, itt még nem is állt meg, hiszen miután egy kitűnő indítást kapott a jobboldalon Molnártól, kihagyhatatlan helyzetbe hozta Sibingert, akinek csak az üres kapuba kellett lőnie az ötösről. Bár a szünet előtt még Filyó is a kapuba találat Valkai lefejelt labdájából, ezt les miatt nem adták meg.

Fordulás után maradt a kezdeményező játék, és ha már Kohány ilyen jól kezdett, Sibinger sem akart lemaradni tőle, egy zseniális bokapasszal hozta tiszta ziccerbe, a jobbon lendületből érkező S. Juhászt, aki Szalkai alatt a hosszúba passzolt. A gól után, a cseréknek is köszönhetően, némileg felpörgött Csongrád játéka is, Tóthnak egy alkalommal nagy bravúrra volt szüksége egy fejesnél, majd egy szerencsésen lecsúszó, balos lökettel szépítettek is. Nem akart azonban a háromból engedi Bács megye, és a hajrában vissza is állította a korábbi különbséget, amikor egy félpályán szerzett labdából, Balog ugratta ki Harnost, aki higgadtan értékesítette tiszta ziccerét.

A második mérkőzésen Pest megye volt az ellenfél, és sajnos 1 - 0-ra kikaptunk.

Folytatás vasárnap Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye ellen.
Cél az első két helyen végezni, hiszen ez jelenti a továbbjutást, a jövő hétvégi országos döntőre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.