Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Április 15. 08:54, péntek | Helyi sport
Forrás: www.bacskiskunfoci.hu

Egy gól döntött az elhalasztott mérkőzésen

Egy gól döntött az elhalasztott mérkőzésen

A 16. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolták a csütörtöki játéknapon Kiskunmajsán.

A küzdelmes mérkőzést egy gól döntötte el a félegyházi csapat javára.

Megyei I. osztály 16. fordulóból

Kiskunmajsa FC – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 1 (0-1)
Vezette: Aradi Csaba (Markó László, Katona György)

Kiskunmajsa FC: Mikovic – Gyenizse (Nagy 71.), Cseh, Máté (Szögi 82.), Vizin, Torma, Balog, Lőrik (Tóth I. 73.), Bognár, Nyerges, Gilicze (Domán 46.) Vezetőedző: Tápai Tibor.

KHTK: Tóth P. – Golovics, Valkai (Marsa 59.), Sándor, Dobosi, Tóth I., Szabó A., Medgyesi (Makai 86.), Katona B. (Zs. Juhász 73.), Palásti, Juhász. Vezetőedző: Szabó István.

Gólszerző: Medgyesi (45.)

Kezdés után átvette a játék irányítását a vendég félegyházi együttes, szinte kapujához szegezte ellenfelét, akik nagyon megszervezték védekezésüket. Nyomasztó fölényben játszott a vendégcsapat, több szögletből veszélyeztettek, de a hazai kapus Mikovic és a védelem állták a rohamokat.
A Kiskunmajsa csak szórványos akciót tudott kialakítani, egy eladott labdát megszereztek, közel álltak a gólszerzéshez, de Tóth Péter ártalmatlanította a helyzetet. A félidő lefújása előtt góllá érett a vendégek igyekezete, jobboldali támadás végén Golovics István éles beadására Medgyesi László érkezett és a védőket megelőzve fejelt a hálóba, 0-1.

második játékrész is hasonló koreográfiával folytatódott. A hazaiak minden idegszálukkal a védekezésre koncentráltak. A KHTK nagyon sok labdát szerzett, sorozatban dolgozták ki helyzeteiket, de nem tudtak betalálni a hazai kapuba.

Küzdelmes mérkőzést láthattak a kilátogató a drukkerek. A rutinos vendégcsapat szinte a teljes mérkőzésen rá tudta erőltetni akaratát a vendéglátókra, akik szervezett védekezéssel védték kapujukat, így az első félidő végén született egy gól döntött. A KHTK csapatként küzdött, nagyon sok helyzetet kidolgozott, megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

A tabella állása az elmaradt mérkőzések pótlása után.

Értékelések:

Tápai Tibor, Kiskunmajsa: Gratulálok a Félegyházának, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Az egész idő alatt mezőnyfölényben játszott, nekünk sokkal jobb teljesítményt kellett volna nyújtani, hogy szorossá tegyük a mérkőzést. A Félegyháza nagyobb játékerőt képvisel, bekényszerített a saját védőharmadunkba, nekünk is volt két ígéretes helyzetünk, de nem tudtuk kihasználni.

Szabó István, KHTK: Gratulálok csapatomnak, nehéz mérkőzésre számítottunk, és ez be is jött, mivel ellenfelünk átengedte a kezdeményezést, nehéz volt feltörni a zárt védekezésüket. A pálya is akadályozott bennünket a folyamatos játékban. Magabiztos győzelmet arattunk, helyenként jól is játszottunk. Sajnos nem tudtuk megismételni azt a játékot, ami Kiskunhalas ellen volt, mivel a Kiskunmajsa egész más játékot játszott. Készülünk a következő mérkőzésünkre.

Címkék: foci, gól, játék, KHTK, mérkőzés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.