Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2013. Június 24. 12:47, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Egészségügyi központ lehet a kommendáns hivatal

Egészségügyi központ lehet a kommendáns hivatal

Helyszíni bejárást tartottak ma (június 24-én) a mentőszolgálat, a védőnői szolgálat, és a Kistérségi Háziorvosi Ügyeleti Társulás képviselői a volt kommendáns hivatal épületében

Helyszíni bejárást tartottak ma (június 24-én) a mentőszolgálat, a védőnői szolgálat, és a Kistérségi Háziorvosi Ügyeleti Társulás képviselői a volt kommendáns hivatal épületében. Az elképzelések szerint ugyanis a Hunyadi utcai rendelőből ide költözne a védőnői szolgálat, a mentőállomás felújításának idejére a mentők, illetve az épületben kapna új helyet a közel 50 ezer ember ellátásért felelős központi háziorvosi ügyelet. Az ügyeleti szolgálat esetében a költségeket közösen (lakosságarányosan) finanszírozná Kiskunfélegyháza, Bugac, Bugacpusztaháza, Petőfiszállás, Pálmonostora, Gátér önkormányzata és a szolgáltatást végző társaság is hozzájárul a kiadásokhoz. A mentők és a védőnők saját költségvetésükből fedeznék a felújítási költségeket. A beruházásról a költségek ismeretében és az engedélyek birtokában döntenek az érintettek- tájékozatta a Félegyházi Közlöny Onlinet Kapus Krisztián polgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 27. 19:52, vasárnap | Belföld

Novák Katalin: itt van velem lélekben tizenötmillió magyar ember

2022. November 27. 11:37, vasárnap | Életmód

Átalakultak az utazási szokások, a két-három napos rövid utak a legnépszerűbbek egy felmérés szerint

Az elmúlt években megváltoztak az utazási szokások, amit mutat az is, hogy egyre többen választják a két-három napos, rövid külföldi vagy belföldi utakat, illetve a jó ár-érték arányú kikapcsolódást.

2022. November 27. 11:35, vasárnap | Belföld

Ketten meghaltak egy balesetben a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Két férfi meghalt, amikor egy autó és egy busz összeütközött vasárnap reggel a Ferihegyi repülőtérre vezető úton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.