Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2013. Június 24. 12:47, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Egészségügyi központ lehet a kommendáns hivatal

Egészségügyi központ lehet a kommendáns hivatal

Helyszíni bejárást tartottak ma (június 24-én) a mentőszolgálat, a védőnői szolgálat, és a Kistérségi Háziorvosi Ügyeleti Társulás képviselői a volt kommendáns hivatal épületében

Helyszíni bejárást tartottak ma (június 24-én) a mentőszolgálat, a védőnői szolgálat, és a Kistérségi Háziorvosi Ügyeleti Társulás képviselői a volt kommendáns hivatal épületében. Az elképzelések szerint ugyanis a Hunyadi utcai rendelőből ide költözne a védőnői szolgálat, a mentőállomás felújításának idejére a mentők, illetve az épületben kapna új helyet a közel 50 ezer ember ellátásért felelős központi háziorvosi ügyelet. Az ügyeleti szolgálat esetében a költségeket közösen (lakosságarányosan) finanszírozná Kiskunfélegyháza, Bugac, Bugacpusztaháza, Petőfiszállás, Pálmonostora, Gátér önkormányzata és a szolgáltatást végző társaság is hozzájárul a kiadásokhoz. A mentők és a védőnők saját költségvetésükből fedeznék a felújítási költségeket. A beruházásról a költségek ismeretében és az engedélyek birtokában döntenek az érintettek- tájékozatta a Félegyházi Közlöny Onlinet Kapus Krisztián polgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 05:00, péntek | Belföld

A hétvégén is csak szórványosan várható csapadék

A hétvégén is csak szórványosan várható csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

2022. Augusztus 11. 18:56, csütörtök | PR

Sportfogadás bónusz a katari világbajnokságra

Minden negyedik évben lázban égnek a focirajongók, ilyen gyakorisággal rendeznek ugyanis labdarúgó-világbajnokságot.

2022. Augusztus 11. 18:00, csütörtök | Belföld

Nagy értékű hamisított ruhára bukkant Nyíregyházán a NAV

Több mint 126 millió forintot érő hamis ruhára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy nyíregyházi raktárban - közölte a hatóság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

2022. Augusztus 11. 16:03, csütörtök | Belföld

A büntetés-végrehajtás megkezdte a déli határszakasz kerítésének megerősítését

A kormány döntésének megfelelően a büntetés-végrehajtási szervezet megkezdte a már meglévő 165 kilométer hosszúságú biztonsági határzár megerősítését és az új határvédelmi rendszer kiépítését a hódunai szakaszon