Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2017. Június 08. 09:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Ebben az évben is számíthatunk a nyugdíjas közösségre

Ebben az évben is számíthatunk a nyugdíjas közösségre

A Nyugdíjas Klubok Egyesülete küldöttgyűlésen tárgyalta meg a közelmúltban a 2016. évi programokat, de szép számban lesznek teendőik az idei évben is.

Az eseménynek a Szakmaközi Művelődési Ház adott otthont. A kiadások és bevételek számszerűsítése mellett megtárgyalták az elmúlt évi programok részleteit, de szó esett az idei tervekről is.

A közhasznúsági jelentés elfogadását követően Juhász István, a Nyugdíjas Klubok Egyesületének elnöke tartott pénzügyi beszámolót. Az egyesületnek 461 tagja van, és több mint egymillió forinttal tudnak gazdálkodni.

Mint ahogy azt a beszámolóból megtudtuk, az egyesület költségvetésének 20 százalékát a tagok hozzájárulása teszi ki, ehhez jön az önkormányzat 544 ezer forintos támogatása, illetve 200 ezer forintnyi egyéni felajánlás.

A pénzügyi beszámoló után az elnök megköszönte az egyesületek egész évi munkáját, mellyel hozzájárultak a városi programok színesítéséhez is. Külön kiemelte azokat az egyesületeket, akik a legnagyobb számban vettek részt az egyes programokon, illetve azokat az önkénteseket, akik rendszeresen segítséget nyújtanak a rendezvények lebonyolításában.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 26. 08:45, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István Templomból

Évközi 3. vasárnap – 2020. január 26.

2020. Január 25. 17:45, szombat | Helyi

Hosszú távú kulturális együttműködést kötött a nemzetivé minősített Katona József Színház és a Félegyházi Pékség

Az együttműködés első megvalósulása a magyar kultúra napján színre kerülő, Az ember tragédiája című darabhoz kapcsolódik.

2020. Január 25. 17:42, szombat | Helyi

Elindult a mentők munkáját segítő ÉletMentő mobilalkalmazás

Az alkalmazás megkönnyíti a mentők riasztását és az ő munkájukat is, mert a diszpécser azonnal látja az előre feltöltött egészségügyi adatokat és a bajban lévő pontos helyzetét.

2020. Január 25. 17:17, szombat | Helyi

Az E10-es benzinről ezek a legfontosabb tudnivalók

A hazai kutakon tankolható benzin etanoltartalmának növekedése tartja lázban hetek óta az autós társadalmat. A vezess.hu videóban foglalta össze, mit kell tudni a témáról.