Városlista
2022. május 17, kedd - Paszkál

Hírek

2011. December 09. 14:24, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Üdvözli a Magyar Bankszövetség a Nemzeti Eszközkezelő létrehozását

Üdvözli a Magyar Bankszövetség a Nemzeti Eszközkezelő létrehozását

A Magyar Bankszövetség üdvözli, hogy a kormány korábbi programjának, valamint a május 30-án a Bankszövetséggel kötött 5 pontos megállapodásának megfelelően is, létrehozta a Nemzeti Eszközkezelő Társaságot.

Véleményük szerint a Nemzeti Eszközkezelő működési elvei helyesek, előkészítése kormányzati és banki szakértők egyeztetésének az eredménye. A Társaság megalapítását a banki közösség fontosnak tartja, működését támogatja. A Magyar Bankszövetség célja is, hogy minél több lehetséges eszközzel segítse a bajba jutott ügyfeleket, különösen, hogy az egyik legrászorultabb ügyfélcsoportot mihamarabb megoldáshoz segítse szorító helyzetében. Ugyanakkor meggyőződésük, hogy az első, kezdeti időszak tapasztalatait elemezni, összegezni kell, hogy a szükséges korrekciókkal kialakulhasson majd egy optimális működés.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 17:07, kedd | Belföld

Hagyta a nő, hogy új párja rendszeresen erőszakolja kislányát

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nemi élet szabadságát sértő bűncselekmények és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyomoz egy középkorú férfi és élettársa ellen,

2022. Május 17. 13:06, kedd | Belföld

Folytatódik a kisiskolások közlekedésbiztonsági programsorozata

Tizenkét városba, két fesztiválra és két gyermektáborba látogat el a Road Safety - a biztonság az első országjáró közlekedésbiztonsági oktatási programsorozat,

2022. Május 17. 11:01, kedd | Belföld

Meghalt az újpetrei kerékpáros balesetben érintett kislány

Meghalt az a 12 éves kislány, akit 37 éves édesanyjával együtt autó ütött el szombaton a Baranya megyei Újpetrén

2022. Május 17. 09:54, kedd | Belföld

Autójával hajtott étterembe egy férfi Zalaegerszegen - Fotók

Az üvegportált átszakítva egy étterembe hajtott keddre virradó éjszaka egy ittas autós Zalaegerszegen - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.