Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. December 12. 11:12, péntek | Helyi
Forrás: - Bihari Balázs -

Dupla platina-turnén a Kowalsky meg a Vega

Dupla platina-turnén a Kowalsky meg a Vega

Őszi-téli koncertkörútra indult hazánk egyik legsikeresebb zenekara, a Kowalsky meg a Vega, melynek legutóbbi albuma, a Még nem Éden már dupla platinalemez.

Őszi-téli koncertkörútra indult hazánk egyik legsikeresebb zenekara, a Kowalsky meg a Vega, melynek legutóbbi albuma, a Még nem Éden már dupla platinalemez. Az együttes a nyári szezonban óriási sikerrel koncertezte végig az országot, az év végéig pedig számos hazai városba ellátogat új nagylemeze anyagával, így fellép december 13-án a kiskunfélegyházi Rocktárban.

A Kowalsky meg a Vega immár két éve ismét legismertebb felállásában - Jimmy (Szórád Csaba - basszusgitár) és Soci (Vajda Péter - dobok), valamint Vajda Tamás és Vidák Róbert gitárosok - dolgozik és járja az országot Kowával, óriási sikerrel. Ahogyan új nagylemezük, a Még nem Éden is óriási siker - már dupla platinalemez.

A tizenkét új Vega-dalt tartalmazó, április közepén megjelent új albumról több dalt, az Amilyen hülye vagy én úgy szeretlek című számot, az Ami fontos című dalt és a Hulla-józant - s persze a hozzájuk tartozó klipeket - már az album megjelenése előtt megismerte és megszerette a közönség. Két héttel ezelőtt pedig kijött Kowáék legújabb klipes száma, az izgalmas animációs betéttel színesített Egy világon át (http://youtu.be/a8IbBsEb6Yc)

Ami az őszi-téli turnét illeti: Kowáék november 7-én startolnak Sopronban, a Hangár klubban, s december 20-án zárnak Miskolcon, a Helynekemben - e kettő közt sorra kerül Zalaegerszeg, Szekszárd, Örkény, Kecskemét, Budapest, Debrecen (dupla koncerttel), Szeged, Kiskunfélegyháza és Székesfehérvár (a lista menet közben bővülhet!)

A kiskunfélegyházi esemény:
Jegyek elővételben a kiskunfélegyházi koncertre: 2499 HUF
Jegyek aznap a helyszínen a kiskunfélegyházi koncertre: 2999 HUF

Jegyárusítási pontok:
- Kiskunfélegyháza Damjanich út 1. Y söröző
- Kiskunfélegyháza szegedi út 23 Smotorshop
- Kecskemét Jókai út 44. E-zenebolt

Kombinált "FORRADALMI ALL STARS WEEKEND" jegy a szegedi helyszínen csak előző nap: 3999 HUF

Tervezett program:
19:00 - Kapunyitás
19:30 - 20:00 Magor
20:30 - 21:40 Road zenekar
22:10 - 23:20 Kowalsky meg a Vega

https://www.facebook.com/events/705116659583056/

A Még nem Éden című Kowalsky meg a Vega-lemez kizárólag MOL-kutakon (összesen 200 helyen, többek közt szinte minden fontosabb városban, határmentén, autópályákon, fürdővárosokban és a Balatonnál) megvásárolható, rendkívül vásárlóbarát 990 forintos áron - a kiszállítások országszerte már április második hetében megkezdődnek. A kutak listája a zenekar hivatalos felületein megtalálható. Figyelem, az album már online is elérhető a Deezer, a Spotify és az iTunes oldalain.

http://kowalskymegavega.hu/
https://www.facebook.com/kowalskymegavega

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.