Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2011. Augusztus 27. 14:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Dühöngőfogdába zárták a gyerekeket a tanárok

Dühöngőfogdába zárták a gyerekeket a tanárok

Büntetőper indult pénteken a Kecskeméti Városi Bíróságon az ellen a huszonnyolc pedagógus ellen, akik több alkalommal zártak be gyerekeket egy dühöngőhelyiségbe a kecskeméti Juhar utcai speciális bentlakásos iskolában.

Személyi szabadság megsértése miatt indult pénteken büntetőper a kecskeméti Juhar utcai speciális bentlakásos iskola huszonnyolc tanára ellen a Kecskeméti Városi Bíróságon. A vád szerint a tanárok éveken keresztül több problémás gyereket bezártak egy úgynevezett dühöngőhelyiségbe, ami mintegy fogdaként működött. A gyerekeket hosszabb-rövidebb időre zárták be, 20-30 perctől akár egész éjszakáig. Az első tárgyalási napon a vádat ismertették, majd hétfőn az elsőrendű vádlott, az iskola igazgatójának meghallgatása következik, akit tavasszal az iskola fenntartója, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat felfüggesztett, így fizetést kap, de dolgoznia már nem kell. A perben tizenkét tárgyalási nap lesz, ítélet várhatóan októberben születik majd. (da)

HavariaPress

Címkék: tárgyalás

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 10:55, csütörtök | Kék hírek

Több mint 320 milliót érő hamis ruhát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint négyezer hamis ruhát és kiegészítőt találtak a pénzügyőrök egy teherautóban Nagylaknál, a 320 millió forint értékű szállítmányt lefoglalták - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

2019. Június 20. 07:37, csütörtök | Kék hírek

Többen megsérültek egy balesetben az M5-ösön

Baleset miatt csak egy sáv járható Szeged felé az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a police.hu oldalon.

2019. Június 19. 12:14, szerda | Kék hírek

Több mint 140 milliót csaltak ki kedvező hiteleket ígérve

Egy kállói férfi és kaposvári nő társa csalt ki több millió forintot a sértettektől. A Nógrád megyei rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

2019. Június 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Megöltek egy tiszafüredi nőt

Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.