Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2011. Augusztus 27. 14:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Dühöngőfogdába zárták a gyerekeket a tanárok

Dühöngőfogdába zárták a gyerekeket a tanárok

Büntetőper indult pénteken a Kecskeméti Városi Bíróságon az ellen a huszonnyolc pedagógus ellen, akik több alkalommal zártak be gyerekeket egy dühöngőhelyiségbe a kecskeméti Juhar utcai speciális bentlakásos iskolában.

Személyi szabadság megsértése miatt indult pénteken büntetőper a kecskeméti Juhar utcai speciális bentlakásos iskola huszonnyolc tanára ellen a Kecskeméti Városi Bíróságon. A vád szerint a tanárok éveken keresztül több problémás gyereket bezártak egy úgynevezett dühöngőhelyiségbe, ami mintegy fogdaként működött. A gyerekeket hosszabb-rövidebb időre zárták be, 20-30 perctől akár egész éjszakáig. Az első tárgyalási napon a vádat ismertették, majd hétfőn az elsőrendű vádlott, az iskola igazgatójának meghallgatása következik, akit tavasszal az iskola fenntartója, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat felfüggesztett, így fizetést kap, de dolgoznia már nem kell. A perben tizenkét tárgyalási nap lesz, ítélet várhatóan októberben születik majd. (da)

HavariaPress

Címkék: tárgyalás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.