Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Június 17. 14:31, hétfő | Helyi
Forrás: Molnár Katalin

Dózsás Napok

Dózsás Napok

A KÖÁI Dózsa György Általános Iskola tanulói egész héten már a közelgő vakációra készültek

A KÖÁI Dózsa György Általános Iskola tanulói egész héten már a közelgő vakációra készültek. Délutánonként a gyerekek számítógépes ügyességi versenyen, osztályok, csapatok közötti sportversenyeken mérték össze tudásukat, az alsósok rajzversenyen indultak. A tanév utolsó napján pedig már nem csöngetnek be a tanórákra. Ezen a délelőttön elsősorban sportos, mozgásos vetélkedők zajlottak.

A nap kezdetén az iskola tanulói mutatták be tehetségüket: freestyle, gördeszka, ugrókötelezés és jojózás területén. A Koppányok segítségével kipróbálhatták íjászkodást is. Majd elkezdődtek az összecsapások a tanárok és a diákok között. A labdarúgó-és kosárlabda mérkőzések során kiderült, hogy a fiatal diákok, vagy a tapasztalt tanárok kezelik ügyesebben a labdát. Kosárlabdában a tanárok, fociban a diákok jeleskedtek. Az alsó tagozatosoknak több fordulós vetélkedőket állítottak össze a tanító nénik. Aki közben megéhezett, egészséges ételeket készíthetett, ehetett az ebédlőben. A merészebbek, kreatívabbak pedig sminkelhettek, fodrászkodhattak. A táblákra pedig felkerült a Vakáció utolsó betűje is, jelezve ezzel, hogy elérkezett a jól megérdemelt pihenés, kikapcsolódás ideje pedagógus és diák számára egyaránt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.