Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Január 06. 13:05, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Döntetlennel zárult az elődöntő első felvonása

Döntetlennel zárult az elődöntő első felvonása

A női futsal Magyar Kupa küzdelmeiben már a legjobb négy között járnak a csapatok Az elődöntő első mérkőzését az Astra-Bulls a Dunakeszi Kinizsi otthonában, játszotta.

A női futsal Magyar Kupa küzdelmeiben már a legjobb négy között járnak a csapatok Az elődöntő első mérkőzését az Astra-Bulls a Dunakeszi Kinizsi otthonában, játszotta.

Dunakeszi Kinizsi – Astra Kiskunfélegyházi Bulls 4 – 4 (3-1)

Dunakeszi, Radnóti Gimnázium. 2013. 01. 05-vasárnap 19: 30
Játékvezetők: Richter Miklós, Horváth Máté, Dombai Szilveszter.

Dunakeszi Kinizsi: Mátra Borbála – Szekér Anita, Bobok Csilla Mária, Szalkai Kitti, Pádár Anita.
Csere: Vella Orsolya, Szabó Krisztina, Ősz Csenge, Urbán Anett, Zamira Aisah Tiara.

Vezetőedző: Biczi Gábor.

Astra-Bulls: Vincze Anikó – Megyes Ágnes, Pincze Gabriella Csilla, Zágor Bernadett, Szabó Boglárka.
Csere: Dikanová Dominika, Halászi Kinga, Dombai Nagy Anett, Kovács Klaudia.

Vezetőedző: Dombó János.

Gólszerzők: Pádár Anita (3), Szalkai Kitti illetve Szabó Boglárka, Pincze Gabriella Csilla, Dombai Nagy Anett, Halászi Kinga.

A találkozóra nagyon sok néző látogatott ki, nagyszerű hangulatot teremtettek a hazai szurkolók. A hazai csapat szervezetten védekezett, nehéz volt rést találni a vendégeknek, hogy áttörjék a felállt védelmet.
A mérkőzés 5.percében egy kontratámadás végén Pádár Anita betalált a vendégek kapujába, 1-0.
Hatalmas volt az iram, felváltva került helyzetbe mindkét csapat, és a félidő közepén a vendégek kiegyenlítettek, Dombai Nagy Anett nagyszerű átadását Szabó Boglárka értékesítette, 1-1. Rövid idő után Szekér Anita szögletéből Pádár Anita szerzett gólt, nagyerejű lövése a kapu jobb oldalába vágódott, 2-1.
A vendégek igyekeztek, de sok volt a hiba játékukban. Már mindenki a sípszót várta, amikor egy veszélyes hazai támadás végén Szalkai Kitti növelte az előnyt, 3-1.
A második játékrészt a vendégek kezdték jobban, a 28.percben Szabó Boglárka oldalberúgásából Pincze Gabriella szerzett fontos gólt,3-2.
Nagyon nagy iramot diktáltak a vendégek, jót tett nekik a szünet. Fegyelmezetten építették fel támadásaikat és a 32 percben Szabó Boglárka – Megyes Ágnes labdakihozatal végén Dombai Nagy Anett kiegyenlített,3-3.
Az egyenlítést követően Megyes Ágnes távolról küldött hatalmas erejű lövést, a hazaiak kapusa Ősz Csenge csak röviden tudta kiütni, és a kipattanót Halászi Kinga belőtte, 3-4. A vendégek öt perc alatt megfordították a mérkőzés állását.
A hazaiak nagyon felkészültek a mai találkozóra, nem adták fel és egy Szekér – Pádár szabadrúgás-kombináció végén Szalkai Kitti passzából Pádár Anita kiegyenlített, 4-4.
A mérkőzés hajrájában voltak helyzetek mindkét oldalon, de a kapusok hárítottak, így további gólok nem estek.
A fordulatokban gazdag mérkőzésen a hazaiaknál Mátra Borbála, a vendégeknél Zágor Bernadett szenvedett sérülést, mielőbbi felépülést kívánunk nekik.
Küzdelemből mindkét csapat jelesre vizsgázott, a hazaiak nagyon örültek, hogy a hosszú ideje veretlen Astra együttesétől mai lelkes játékukkal szereztek egy pontot. A visszavágó mérkőzés február első hétvégéjén lesz, a KÉSZ Arénában, és várható, hogy újra egy izgalmas mérkőzést játszanak a felek.

Edzői nyilatkozatok:

Biczi Gábor (Dunakeszi Kinizsi): Úgy gondolom rendkívül izgalmas, és sportszerű mérkőzést láthatott a közönség. Bár az Astra többet birtokolta a labdát, szerintem igazságos eredmény született. A mérkőzésen megsérült játékosoknak mielőbbi gyógyulást kívánok.

Dombó János (Astra-Bulls): Egy nagyon jól játszó Dunakeszi Kinizsi ellen az elmúlt egy esztendő leggyengébb produkciójával sikerült elő rukkolnunk. Őszintén gratulálok a Kinizsi mai teljesítményéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.