Városlista
2019. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2019. Április 14. 16:25, vasárnap | Helyi
Forrás: BAON

Döntetlen született a megyei rangadón

Döntetlen született a megyei rangadón

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában a felújított pályán fogadta a Kiskunfélegyházi HTK a Kiskőröst.

A vendégek már a mérkőzés elején kihagytak egy ziccert és egy tizenegyest. Ezt követően kiegyenlített játék folyt a pályán, de a hazaiak többet birtokolták a labdát - olvasható a BAON internetes hírportál beszámolójában.

Kiskunfélegyházi HTK–Kiskőrös 1–1 (0–0)

A második félidőben, egy harcosabb, elszántabb Kiskőrös játszott, sokkal veszélyesebb helyzeteket alakítottak ki, mint a kiskunfélegyháziak. Már úgy tűnt, hogy nem esik gól a találkozón, de a hazaiak ismét szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a 88. percben, amiért büntető járt. Ezt már Nagy Attila révén sikerült értékesíteni 0–1. A hátralévő időszakban a kiskunfélegyháziak mindent megpróbáltak, hogy kiegyenlítsenek, és ez sikerült is a 90. percben. A vendégek szerint a gól előtt a labda elhagyta a játékteret, a játékvezető azonban másképpen látta, és Nagy Attila révén egyenlítettek. Az eset után Lesták Márk reklamált, amiért a játékvezető felmutatta neki a piros lapot.

(Fotók: Szentirmay Tamás - BAON.HU)

Címkék: KHTK

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 13:49, csütörtök | Helyi

Történelmi könyv a boszorkányokról

Az ünnepi könyvhét programsorozat részeként mutatták be június 18-án Miklya Luzsányi Mónika félegyházi írónő Az ecsedi boszorkány című könyvét.

2019. Június 20. 13:43, csütörtök | Helyi

Lovasviadallal és ökörsütéssel avatják a Kiskun Emlékhelyet Szankon

Pénteken 15 órától kezdődik a kétnapos program.

2019. Június 20. 13:24, csütörtök | Helyi

Júliustól igényelhető az autóvásárlási támogatás

A Magyar Államkincstár megkezdi július 1-jén a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának megállapításával kapcsolatos kérelmek elbírálását

2019. Június 20. 11:43, csütörtök | Helyi

Parkmunkás munkakör

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. felvételt hirdet parkmunkás munkakörbe.