Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Február 12. 10:00, csütörtök | Belföld
Forrás: Objektív Hírügynökség

Díjnyertes éttermek a Torkos Csütörtök kínálatában

Díjnyertes éttermek a Torkos Csütörtök kínálatában

Számos Magyar Turizmus Minőségi Díjat viselő étterem csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. Torkos Csütörtök akciójához, ami további garanciát jelent arra, hogy a vendégek jó ár-érték arányú szolgáltatást kapnak a pénzükért.

Számos Magyar Turizmus Minőségi Díjat viselő étterem csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. Torkos Csütörtök akciójához, ami a szigorú részvételi feltételeken túl további garanciát jelent arra, hogy a vendégek jó ár-érték arányú szolgáltatást kapnak a pénzükért – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A program segíti a szolgáltatókat minőségi munkájukban, igazodási pontokat kínál a minőségfejlesztéshez, valamint a minőséget képviselő szolgáltatókra irányítja a figyelmet. A minőségi garanciák, védjegyek szerepe a magyar turizmus versenyképességének fenntartásához és növeléséhez is nélkülözhetetlen. A tizedik, Jubileumi Torkos Csütörtököt idén február 19-én tartják. Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozott éttermeknek az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak vendégeiknek. A csatlakozni kívánó éttermek még regisztrálhatnak a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon február 15-ig, a torkoskodni kívánó vendégek pedig ugyanitt böngészhetnek a résztvevő vendéglátóhelyek kínálatában.

Az eddig csatlakozott díjnyertes éttermek listája: Ambrózia Étterem (Kazincbarcika), Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda (Hajdúszoboszló), Danubius Health Spa Resort Bük, Danubius Health Spa Resort Hévíz, Danubius Hotel Arena (Budapest), ETO Park Hotel Business & Stadium (Győr), Gundel Étterem, Hotel Caramell (Bük), Kakukk Étterem (Nyírbátor), Liget Wellness Hotel (Szarvas), Nimród Bioszálloda és Bioétterem (Karcag), Park Inn by Radisson Sárvár, Park Inn by Radisson Budapest, Radisson Blu Béke Hotel (Budapest), Ramada Resort Aquaworld Budapest, Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak (Szilvásvárad), Tanyacsárda (Kecskemét), Thermal Hotel Visegrád, Vadvirág Étterem (Kozárd)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő