Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2015. Február 12. 10:00, csütörtök | Belföld
Forrás: Objektív Hírügynökség

Díjnyertes éttermek a Torkos Csütörtök kínálatában

Díjnyertes éttermek a Torkos Csütörtök kínálatában

Számos Magyar Turizmus Minőségi Díjat viselő étterem csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. Torkos Csütörtök akciójához, ami további garanciát jelent arra, hogy a vendégek jó ár-érték arányú szolgáltatást kapnak a pénzükért.

Számos Magyar Turizmus Minőségi Díjat viselő étterem csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. Torkos Csütörtök akciójához, ami a szigorú részvételi feltételeken túl további garanciát jelent arra, hogy a vendégek jó ár-érték arányú szolgáltatást kapnak a pénzükért – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A program segíti a szolgáltatókat minőségi munkájukban, igazodási pontokat kínál a minőségfejlesztéshez, valamint a minőséget képviselő szolgáltatókra irányítja a figyelmet. A minőségi garanciák, védjegyek szerepe a magyar turizmus versenyképességének fenntartásához és növeléséhez is nélkülözhetetlen. A tizedik, Jubileumi Torkos Csütörtököt idén február 19-én tartják. Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozott éttermeknek az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak vendégeiknek. A csatlakozni kívánó éttermek még regisztrálhatnak a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon február 15-ig, a torkoskodni kívánó vendégek pedig ugyanitt böngészhetnek a résztvevő vendéglátóhelyek kínálatában.

Az eddig csatlakozott díjnyertes éttermek listája: Ambrózia Étterem (Kazincbarcika), Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda (Hajdúszoboszló), Danubius Health Spa Resort Bük, Danubius Health Spa Resort Hévíz, Danubius Hotel Arena (Budapest), ETO Park Hotel Business & Stadium (Győr), Gundel Étterem, Hotel Caramell (Bük), Kakukk Étterem (Nyírbátor), Liget Wellness Hotel (Szarvas), Nimród Bioszálloda és Bioétterem (Karcag), Park Inn by Radisson Sárvár, Park Inn by Radisson Budapest, Radisson Blu Béke Hotel (Budapest), Ramada Resort Aquaworld Budapest, Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak (Szilvásvárad), Tanyacsárda (Kecskemét), Thermal Hotel Visegrád, Vadvirág Étterem (Kozárd)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:05, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 25. 08:14, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: haderőt kell építenünk, mert enélkül nem tudjuk garantálni a magyar emberek békéjét és biztonságát

Nem tekinthetjük sajnos azt a forgatókönyvet sem kizártnak, hogy ismét a fegyvereké lehet szó Európában. Ennek az elkerüléséhez erőre van szükségünk

2024. Május 25. 07:58, szombat | Belföld

Szijjártó Péter: átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházása

Átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházása, amelynek a nyomán 240 új munkahely jön létre, az üdítőital-gyártó vállalat pedig megerősítheti piacvezető pozícióját a világ több országáb

2024. Május 24. 13:21, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

Ami ma Brüsszelben történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.