Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

Nagyszerű eredmények születtek Egerben az U17-es Kötöttfogású Magyar Bajnokságon. A 110 kg-os súlycsoportban két félegyházi versenyző is indult és mindketten dobogóra állhattak.

Czakó Zoltán idén remek eredményeket produkál, mivel győzött az első válogatón, majd Törökországban is első lett egy nagyon erős versenyen, ezután pedig a magyar bajnoki címet is begyűjtötte, ezzel biztossá vált, hogy Ő indulhat az Újvidéken megrendezésre kerülő Európa-Bajnokságon, június végén. A mindössze 15 éves Szécsényi Kornél bronzérmes lett ebben a súlycsoportban.

A 92 kg-osok között Bátyai Dorián kiváló birkózással jutott döntőbe, ahol látványos akciók születtek, de pontozással alul maradt, így ezüstérmes lett.

A Constantinum sportcsarnokában endezett Plusmarket Kupa, Szabadfogású Válogatón is kiválóan szerepeltek a fiatalok. Páli Éva a női mezőny 61 kg-os súlycsoportjában második lett. A fiúk közül Hideg Balázs az 51 kg-ban második, Tapodi Norbert pedig a 80 kg-ban harmadik. A két fiú még csak 15 éves, de kiválóan helytálltak a 17 évesek között. Saját korosztályukban esélyesek a válogatottságra, amit két hét múlva Kolozsváron szerezhetnek meg.

Edzők: Ván Jenő, Szabó József, Kelemen András, Molnos Norbert, Polyák Dániel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.