Városlista
2021. április 14, szerda - Tibor

Hírek

2017. Szeptember 19. 13:36, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Csellel hívott segítséget

Csellel hívott segítséget

A kiérkező körzeti megbízottak a közeli erdőben percek alatt fogták el a rablással gyanúsítható 41 éves petőfiszállási férfit.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 41 éves petőfiszállási lakos ellen.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján 2017. szeptember 18-án 13 óra körül megjelent az egyik petőfiszállási tanya udvarán, ahol elbújt a mellékhelyiségben. Amikor a 83 éves sértett közelebb ment, akkor kiugrott rejtekhelyéről és egy kést szorított az asszony torkához. Ezt követően pénzt követelt tőle, aminek hatására - a nála lévő - néhány ezer forintot adta át. A gyanúsított további 50 ezer forintot követelt a sértettől, aki elmondta, nincs több készpénze, ezért át kell mennie - a pár száz méterre lévő - szomszédjához kölcsönkérni. Az elkövető ezt elfogadta. Az asszony a szomszédból kért rendőri segítséget.

A helyszínre érkező körzeti megbízottak a közeli erdőben percek alatt elfogták a férfit, akinek a ruházatából előkerült a sértett pénze, valamint a kés is, amit lefoglaltak a rendőrök.

A gyanúsítottat kihallgatását követően őrizetbe vették a kiskunfélegyházi nyomozók és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 09:36, szerda | Helyi

Mi a teendőnk, ha nem érkezett meg a védettségi igazolványunk?

Az, hogy az igazolvány milyen előnyökkel fog járni, csak a jövőben bekövetkező fokozatos nyitás során derül ki, erről még nem jelentek meg részletszabályok.

2021. Április 14. 09:18, szerda | Helyi

Annyi szemetet dobnak el az autósok, amennyi egy kisebb megyeszékhely éves hulladéktermelése

Próbálja eltüntetni az út menti illegálisan lerakott szeméthegyeket a következő két hétben a Magyar Közút.

2021. Április 13. 16:12, kedd | Helyi

10 milliárd forintos élelmiszeripari beruházás kezdődik Kiskunfélegyházán

Állami támogatással 10 milliárd forintos élelmiszeripari beruházás kezdődik Kiskunfélegyházán - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden a kiskunfélegyházi NT Kft. beruházását.

2021. Április 13. 15:09, kedd | Helyi

Újabb turisztikai tájékoztató táblák kerültek kihelyezésre

A helyi lakosok és a közelebbről-távolabbról érkezők szolgálatára újabb turisztikai táblákat helyeztek ki Kiskunfélegyházán a buszpályaudvarral szemben.