Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Január 31. 17:30, kedd | PR
Forrás: InfoGyőr

Császári hangulat az Árkádban

Császári hangulat az Árkádban

Óriási sikert aratott idén is a Sisi Császárné Esküvői Divatszalon és Rendezvényszervező Iroda bemutatkozása a győri Árkádban megtartott Kisalföldi Esküvő Kiállításon.

A tömegeket vonzó esküvői rendezvény színpadán ismét olyan ruhakölteményeket mutatott be a 2006 óta működő szalon, ami a királyi pompához méltó. Követve a trendet, a Kisalföldi esküvő kiállításon hat modell bemutatott olyan darabokat is, melyek a letisztult formavilághoz igazodnak. Sokan érdeklődnek a köves ruhák és a sellő fazonok iránt, az esküvői kiállításon is ezek a ruhák bizonyultak a legérdekesebbnek. A név kötelez. Azért is választották a cég alapítói a császári nevet, mert a Habsburg uralkodóház csodás ruhakölteményei messze földön híresek voltak. Ha valaki úgy dönt, élvezni szeretné a királyi hangulatot az esküvőjén, térjen be az esküvői divatszalonba és válasszon kedvére a legjobb szolgáltatások közül. A pénztárca kímélő megoldások is kedvezőek. A menyasszony, a koszorúslány, a menyecske ruhák óriási választéka megtalálható és gondolnak a teltkarcsú, molett hölgyekre is!

S ha már megvan a ruha, akkor sem kell tovább rohanni a díszítést, csokrokat, szervezést bonyolítani, ugyanis itt mindent egy helyen elintéznek. Az esküvői rendezvényszervezéstől az asztaldíszítésen át a székszoknyázást, dekorációt, autó, hintók díszítését is beleértve mindent megszerveznek, sok- sok időt megspórolva az ifjú párnak.

Aki lemaradt a Kisalföldi Esküvő Kiállításról, nézzen be a Sisi Császárné Esküvői Divatszalon és Rendezvényszervező Irodába, a Szittya utca 18/B- be!


Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Március 01. 10:23, péntek | PR

Hogyan rendezd be lakásodat vintage stílusban?

A vintage lakberendezési stílus az elmúlt években megtartotta népszerűségét. Ezen stílust az antik bútorok, a régi időket idéző dekoráció és a romantikus, természetes összkép jellemzi legjobban.