Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Szeptember 28. 12:03, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Hírek

Csak a mez ment ki a pályára

Csak a mez ment ki a pályára

Győzelmi reményekkel lépett pályára a Vasutas, de a játékosok csak a mezüket küldték ki a pályára, amely így csúfos vereséget eredményezett. A vendégcsapat lelkesedésben, küzdeni akarásban is felülmúlta a tompán játszó hazai csapa

Győzelmi reményekkel lépett pályára a Vasutas, de a játékosok csak a mezüket küldték ki a pályára, amely így csúfos vereséget eredményezett. A vendégcsapat lelkesedésben, küzdeni akarásban is felülmúlta a tompán játszó hazai csapatot.
Kiskunfélegyháza 40 néző. Vezette: Kovács Dániel, Juhász Andor, Sipos József.
Vasutas – Bócsa 2:4 (0:1)
Vasutas: Kovács, Pálnok, Horváth A., Fekete, Horváth Z. (Retkes), Makai, Baráth, Surányi, Zsibrita, Suciu, Mike Edző: Dudás György.
Bócsa: Szabó, Szabadi, Kun-Szabó, Ficsór, Somogyi, Imre, Somogyi-Berta, Benkő (Molnár), Varga (Szalai), Veiszhab, Péter-Szabó.
Gólszerzők: Surányi, Baráth illetve Somogyi-Berta, Imre 3
Sárga lap: Kovács, Zsibrita illetve Benkő, Veiszhab
Kiállítva: Szabadi
Kitűnt: – illetve Imre, Benkő
Ifi: 1:0

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.