Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2011. Szeptember 25. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Cisztát találtak Dévényi Tibi bácsi veséjében

Cisztát találtak Dévényi Tibi bácsi veséjében

Dévényi Tibort három nappal ezelőtt operálták meg, mert cisztát találtak a veséjében. A retro lemezlovas rendszeresen jár orvoshoz, és mindig odafigyel magára, hogy megelőzze a nagyobb bajt.

- Nagyon modern módszerrel távolították el a cisztát. Beszúrtak egy vastag tűt, és ezt a három deci folyadékot, ami tulajdonképpen a cisztát alkotta, leszívták. Ez nyomta a derekamat, de már pompásan érzem magam. Jelenleg pihenek, mert ez a beavatkozás nem volt gyerekjáték! Remek volt az érzéstelenítés, nem éreztem fájdalmat. Amikor meglátta a műtétet végző orvos, hogy milyen sok folyadék jön ki, akkor nyugtázta, hogy feltétlenül szükséges volt a műtét - mesélte az Új Ásznak a frissen operált Tibi bácsi, aki már egy ideje kínzott a fájdalom.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.