Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Május 20. 20:44, szerda | Helyi sport
Forrás: Adrienn

Challenge Day félegyháziak módjára

Challenge Day félegyháziak módjára

Mi kiskunfélegyháziak is csatlakoztunk a „Kihívás Napja” eseményhez, nem is akárhogy! 16 órától kezdődtek meg a programok a Béke téren.

Mi kiskunfélegyháziak is csatlakoztunk a „Kihívás Napja” eseményhez, nem is akárhogy! 16 órától kezdődtek meg a programok a Béke téren.

Spinracing mini edzéssel melegedtek át az izmok, melyről Fliszár Dóri aerobikja is gondoskodott, majd zumbázhattunk Tarjányi Ferenccel latin ritmusokra. A férfiasabb sportok kedvelőinek kedvezett a Nippon Zengo – küzdősport aerobikkal, ahol Mónus Kata izzasztotta a csatlakozó érdeklődőket. A Challenge Day fénypontjának is tekinthetjük a buszhúzást, amikor bebizonyították a résztvevők, hogy mire képes a város lakossága az összefogás erejével. Egészen a Városházától a Szent István templomig és onnan vissza (!) húztak/toltak egy buszt, amin a sofőr még csak könnyíteni sem szándékozott az időnkénti befékezésével. Az egyesült erő mégis győzedelmeskedett még a fekvőrendőrök felett is.

Némi pihenő után máris újra a Béke térre vonzotta a dübörgő zene a sportolni vágyókat, ahol is Katus Attila hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobik bajnokkal az élen tovább lehetett folytatni az izzadást és az edzést. Nemcsak lendületes tornázókat láttunk tömegével a központban, de a nézelődőkből is tekintélyes létszám gyűlt össze, akik kíváncsiskodva nézhették végig a Norbi Update és a Katusbody kitelepült standjának pultját. Természetesen szomjoltó pult is várta a kitikkadt sportbarátokat.

A Kihívás Napja itt Kiskunfélegyházán a Kossuth utcán a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub jóvoltából egy csoportos futással ért véget. Akinek nem fűlött a foga a futkározáshoz, az maradhatott a téren táncolni. Kátai Tibor és csapata gondoskodott róla, hogy táncra perdüljenek fiatalok-idősek egyaránt. A körtánc alatt gyorsan ment a tánctanulás a kezdőknek is.

Fantasztikus élményben volt része mindazoknak, akik bevállak a Challenge Day-en való részvételt. Nemcsak jóleső zsibbadással, de energiával feltöltődve, felfrissülve és jókedvvel fejezhették be a napot. Öröm volt látni, hogy saját akaratukból is milyen sokan csatlakoztak a sportos megmozdulás kezdeményezéséhez.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.