Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 01. 11:44, csütörtök | Helyi
Forrás: mav.hu

Cegléd és Kiskunfélegyháza között pótlóbuszok közlekednek augusztus 9-25. között

Cegléd és Kiskunfélegyháza között pótlóbuszok közlekednek augusztus 9-25. között

A Budapest–Cegléd–Szeged vonal Nyársapát és Városföld közötti szakaszán augusztus 9-től 25-ig pályakarbantartást végeznek.

A vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Cegléd–Szeged szakaszon, valamint Cegléd és Kiskunfélegyháza között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A változás a csatlakozó vonalak menetrendjét is érinti.

Szegedről az InterCity vonatok indulása változik, de a Budapest–Cegléd szakaszon változatlan a menetrendjük. Az Aranyhíd expresszvonat Cegléd–Keszthely–Cegléd között szintén változatlan menetrendben közlekedik, Keszthelyre a vágányzár alatt is – menetrend szerint – 13:40-re érkezik és 16:30-kor indul vissza. Szegedről viszont egy órával előbb 6:57-kor indul, az érkezés pedig Keszthely felől 22:05 helyett 23 órára változik.

A Kecskemét–Lajosmizse és a Kecskemét-Szolnok vonalon is módosított menetrend lesz érvényben, Kecskemét és Kecskemét alsó között pótlóbuszokkal kell utazni. A Baja–Kiskunhalas–Kiskunfélegyháza–Kecskemét vonalakon az InterRégió vonatok menetrendje is változik, Kecskemét és Kiskunfélegyháza között pótlóbuszok járnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.