Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Január 07. 20:36, hétfő | Helyi
Forrás: Bihari Balázs

BÚÉK - ismét Kiskunfélegyházán az Intim Torna Illegál!

BÚÉK - ismét Kiskunfélegyházán az Intim Torna Illegál!

Lemezbemutató turnéja során január 12-én Kiskunfélegyházára is visszatér az Intim Torna Illegál, mely pár héttel ezelőtt vadonatúj klippel is jelentkezett, ami egyben a december 6-ától látható BÚÉK című magyar filmvígjáték egyik fő betétdala: a Minden kedden című dal egészen biztosan élőben is elhangzik sok régi kedvenc és az Élni jöttünk című új album már megkedvelt slágerei között a Rocktárban.

Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

Goda Krisztina a Csak szex és más semmi óta különösen sikeres hazai filmek rendezője, régi alkotótársával, Divinyi Réka forgatókönyvíróval és néhány nagyon ismert, nagyon tehetséges színész segítségével kelti életre a csupa fordulattal, meglepetéssel teli szilveszter éjszaka eseményeit. A BÚÉK a Teljesen idegenek című kirobbanó sikerű olasz film újragondolt magyar változata.

- A BUÉK című film alkotói egy fontos jelenethez kérték el Minden kedden című dalunkat - meséli Dorogi Péter, az ITI énekes-gitárosa. - Mivel filmzeneírással is foglalkozom, nagy örömmel fogadtuk a megtisztelő felkérést. A film zenei rendezője, Balázs Ádám felvette velünk a kapcsolatot, és emailben átküldtük a dalt.

A Minden kedden az emberek közötti kapcsolódásokról, a vágyakról és a megélések magas hőfokáról szól, mely egyébként a második single az Élni jöttünk című 2018-as albumról.

- Nagy hálával tartozunk az ICD.hu-nak, amely a klip helyszínét adta nekünk. Budapest felett zenélhetett a zenekar, ahova Elek Ferenc, Jászai Mari-díjas magyar színész is ellátogatott. A forgatás jó hangulatban zajlott, a végén megünnepeltük az évünket, és a főváros felett koccinthattunk az új évre- mondja Péter.

Intim Torna Illegál - Minden kedden
https://youtu.be/hnLuVkDPLnk

Az ITI 2018 tavasz végén jelentette meg legfrissebb, negyedik nagylemezét Élni jöttünk címmel, melyen a Minden kedden című dal is megtalálható és amely fizikai formátumban is megvásárolható a kijelölt MOL-kutakon.

Az Intim Torna Illegál megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekara, a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciója, amely mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva, melyekből a Vágjál lyukat a kádba egyenesen szlogen lett, de a Mennyország kapuján át a Köszönöm szépen-ig vagy az idei Feltettem a polcra a szívemet-ig számos dal megjárta a rádiós slágerlisták tetejét. Képviselték már Magyarországot Európa legrangosabb showcase-eseményén, a Eurosonic fesztiválon. A megújult zenekar a tavalyi Köszönöm szépen EP dalait is beépítve egy egységes albummal jelentkezett Élni jöttünk címmel.

Élni jöttünk album
YouTube: https://bit.ly/2xeM5Ae
Spotify: https://spoti.fi/2xhEQaK

Koncertdátumok:
2019. január 11. Szolnok, Váróterem Klub
2019. január 12. Kiskunfélegyháza, Rocktár
2019. január 19. Budapest, Akvárium Nagyhall
2019. január 26. Debrecen, Roncsbár
2019. február 8. Veszprém, Expresszó
2019. február 16. Miskolc, Helynekem
2019. február 22. Szombathely, Cinema Café
2019. február 23. Pécs, Pécsi Est Café
2019. március 8. Szeged, JATE Klub
2019. április 13. Székesfehérvár, Petőfi Kultúrtanszék

Jegyár:
Early bird: 2500 Ft
Normál/Helyszíni: 3000 Ft
Jegyvásárlás Kiskunfélegyházán és online:
Tourinform iroda (Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1.)
S-motorshop motorosbolt(Kiskunfélegyháza, Szegedi út 23.)
E-Zene hangszerbolt (Kecskemét, Jókai u. 44.)
Online: https://bit.ly/2E4o0xF

Program:
Kapunyitás: 20:00
Koncertkezdés: 21:00
Vendég: GranCanada

BÚÉK - DECEMBER 6-TÓL A MOZIKBAN!
#buekafilm #azevvegevigjateka

Színes, magyar vígjáték
Főszereplők Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc,
Hevér Gábor, Szávai Viktória, Bata Éva, Mészáros Béla.
Fényképezte: Szecsanov Martin Látvány: Pater Sparrow
Írta: Divinyi Réka, Goda Krisztina
Producer: Geszti Péter, Zákonyi S. Tamás, Ditz Edit
Rendezte: Goda Krisztina
Gyártó: Flashback
Forgalmazó: InterCom
A klipbeli filmjelenetek a december 6-án bemutatandó BÚÉK című játékfilm képkockái, a Minden kedden a BÚÉK hivatalos soundtrackjén is hallható.

https://youtu.be/19Gj8MeStq8

ITI Facebook: https://bit.ly/2x69Eep
Web: http://www.intimtornaillegal.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.