Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2015. Február 16. 18:00, hétfő | Belföld
Forrás: vezess.hu

Búcsú előtt frissül a Toyota Avensis

Búcsú előtt frissül a Toyota Avensis

Elvileg itt lenne az ideje, hogy a Toyota új modellt mutasson be a középkategóriában, egyelőre azonban marad a mostani Avensis.

Elvileg itt lenne az ideje, hogy a Toyota új modellt mutasson be a középkategóriában, egyelőre azonban marad a mostani Avensis. 2009-ben érkezett a Toyota Avensis harmadik generációja, amely 2012-ben már átesett egy frissítésen, és most a nyugdíjazás helyett újra kés alá küldte a modellt a japán gyár.

A március elején, a Genfi Autószalonon bemutatkozó modellről egyelőre szűkszavúan nyilatkozott a Toyota. Új lámpák, új motorháztető, átrajzolt lökhárítók mutatják fiatalabbnak a modellt, amelynek utastere is átesett a szépítőkúrán.

Az áthangolt futómű mellett elsősorban az új motorokról szól majd a technikai ráncfelvarrás. Várhatóan megjelenik a Versóban már használt, a BMW-től származó 1,6-os dízelmotor, miközben az eddig szereplő (1,8 benzin, 2,0 és 2,2 dízel) motorok továbbfejlesztéssel teljesítik az Euro6-os emissziós normát.

A pletykák szerint a Toyota már nem fejleszt közvetlen utódot az Avensis számára, a modell 2018-ban eltűnhet. Az Európában gyártott modell helyét egy globális modell veheti majd át, amely elsősorban a hibrid technikára épít majd.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 17:05, hétfő | Belföld

Gombafertőzéseket vizsgáló kutatási program zárult le Szegeden

Különböző gombafertőzések hátterét vizsgáló és új kezelési stratégiák alapjait megteremtő kutatási program zárult le a Szegedi Tudományegyetemen és a Szegedi Biológiai Kutatóközpontban

2021. Október 25. 15:08, hétfő | Belföld

Podcast-sorozatot indított az Egyszülős Központ

Podcast-sorozatot indított az Egyszülős Központ az egyedülálló szülők mindennapjainak könnyebbé tételéért.

2021. Október 25. 14:05, hétfő | Belföld

Kegyetlen gyilkosok utáni nyomozás zárt le a rendőrsé

A nyomozók befejeztek egy tavalyi gyilkossági ügyet. A 18 órán belül elfogott, azóta letartóztatásban lévő tetteseket védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

2021. Október 25. 09:45, hétfő | Belföld

A kormány tagjait kérdezik a képviselők

A képviselők a kormány tagjainak tehetnek fel kérdéseket hétfőn az Országgyűlésben.