Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Március 08. 16:17, hétfő | Helyi sport
Forrás: Astra HFC Labdarúgó Klub

Bronzérmes U17-es lány futsal csapat

Bronzérmes U17-es lány futsal csapat

Az elmúlt hétvégével lezárultak az U17-es futsal bajnokság küzdelmei.

A csapat utolsó mérkőzése a Budaörs ellen elmaradt, mert az ellenfél betegség miatt nem tudott pályára lépni, így lányok bezsebelték a három pontot, és ezzel három ponttal megelőzték a Tolna együttesét, akikkel végig fej-fej mellett haladtak a bronzéremért való küzdelemben.

Csapatból Czinege Eszter lett a házi gólkirálynő 28 találattal, rajta kívül Czinege Enikő (8), Csenki Mária (4), Kádár Kíra (3), és Gál Tímea (1) osztozott még az összesen 50 szerzett találaton.
Ez a bronzérem azért is értékes, mert szinte teljes új csapattal vágott neki Abonyi Péter együttese ennek a bajnokságnak, és voltak olyan lányok, akik még csak ebben a szezonban ismerkedtek meg ezzel a sportággal.

Reméljük, hogy ez a siker motiválja majd őket a továbbiakban is!

Bronzérmes csapatunk névsora: Milóczki Lilla, Czinege Eszter, Czinege Enikő, Szénási Viktória, Gál Tímea, Csenki Mária, Szabó Hajnalka, Hajagos Vivien, Besze Boglárka, Kádár Kíra, Petróczi Tímea

Edző: Abonyi Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.