Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 17. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Brad megalázta Anistont

Brad megalázta Anistont

Legutóbbi interjújában Brad Pitt kifejtette, hogy mennyire rosszul érezte magát házasságában, és a legjobb dolog amit életében tett, Jennifer Aniston elhagyása volt.

Épp elég tragikus Jennifer Aniston számára már az is, hogy nagy eséllyel elveszíti anyját, de még volt férje is rúgott bele egy hatalmasat. Brad Pitt a Parade magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy életében nem unatkozott annyira, mint a kilencvenes években. Nem találta a helyét a világban, mint sztár, és mindent megtett azért, hogy olyan filmekben szerepelhessen, amelyekben érdekes lehet az élete. Konkrétan Jennifer Anistont is csak azért vette feleségül, mert a házasságtól remélte, hogy felrázza egy kicsit. Azonban ugyanolyan szánalmasnak érezte az egész létét, mert semerre sem haladt, és egyre távolabb került attól, hogy apa lehessen. Így élete legokosabb döntése volt, amikor elhagyta Jent, és Angelina Jolie-t gyermekei anyjává tette. Most pedig boldogabb, mint valaha, hiszen azzal a nővel van és alapított családot, akiben megtalálta az igazi szerelmet. Vagyis Anistonnak igaza volt anno, mikor azt mondta, hogy Brad agyából hiányzik az érzelmekért felelős chip.

A rendkívül kedves mondatokat ex-neje irányába, azóta Bradley is megbánta. Ugyanis tegnap a Parade interjú megjelenésével egy időben kiadott egy hivatalos közleményt, amelyben elnézést kér a szavaiért. Szerinte a mondandója félreérthető, és nem fejtette ki teljes mértékben valódi gondolatait. Mivel azt szerette volna tudatni a világgal, hogy nem az egykori Jóbarát miatt volt unalmas az élete, hanem ő maga volt az. Így Jen akármennyire is szerette, és tett meg mindent érte, az semmit nem ért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára