Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2011. Szeptember 17. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Brad megalázta Anistont

Brad megalázta Anistont

Legutóbbi interjújában Brad Pitt kifejtette, hogy mennyire rosszul érezte magát házasságában, és a legjobb dolog amit életében tett, Jennifer Aniston elhagyása volt.

Épp elég tragikus Jennifer Aniston számára már az is, hogy nagy eséllyel elveszíti anyját, de még volt férje is rúgott bele egy hatalmasat. Brad Pitt a Parade magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy életében nem unatkozott annyira, mint a kilencvenes években. Nem találta a helyét a világban, mint sztár, és mindent megtett azért, hogy olyan filmekben szerepelhessen, amelyekben érdekes lehet az élete. Konkrétan Jennifer Anistont is csak azért vette feleségül, mert a házasságtól remélte, hogy felrázza egy kicsit. Azonban ugyanolyan szánalmasnak érezte az egész létét, mert semerre sem haladt, és egyre távolabb került attól, hogy apa lehessen. Így élete legokosabb döntése volt, amikor elhagyta Jent, és Angelina Jolie-t gyermekei anyjává tette. Most pedig boldogabb, mint valaha, hiszen azzal a nővel van és alapított családot, akiben megtalálta az igazi szerelmet. Vagyis Anistonnak igaza volt anno, mikor azt mondta, hogy Brad agyából hiányzik az érzelmekért felelős chip.

A rendkívül kedves mondatokat ex-neje irányába, azóta Bradley is megbánta. Ugyanis tegnap a Parade interjú megjelenésével egy időben kiadott egy hivatalos közleményt, amelyben elnézést kér a szavaiért. Szerinte a mondandója félreérthető, és nem fejtette ki teljes mértékben valódi gondolatait. Mivel azt szerette volna tudatni a világgal, hogy nem az egykori Jóbarát miatt volt unalmas az élete, hanem ő maga volt az. Így Jen akármennyire is szerette, és tett meg mindent érte, az semmit nem ért.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.